• Νέο
search

JaWinner Τσίχλες Καφεΐνης Winning Energy Mint 60τμχ

16568
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Είναι προτιμότερο να μασάτε τσίχλα πριν την προπόνηση. Κάθε τσίχλα περιέχει 80 mg καφεΐνης , η οποία είναι συγκρίσιμη με ένα κλασικό κουτάκι Red Bull. Ωστόσο,το αποτελέσμα είναι πολύ πιο άμεσο. Η καφεΐνη που περιέχεται απορροφάται μέσω των βλεννογόνων στο στόμα - έτσι θα αρχίσετε να αισθάνεστε τα αποτελέσματά της μέσα σε λίγα λεπτά. Επιπλέον, η τσίχλα είναι πολύ πιο πρακτική, γιατί μπορείτε να την έχετε στην τσέπη σας ανά πάσα στιγμή. Χάρη σε αυτό, η σωματική σας απόδοση θα αυξηθεί στο μέγιστο.

19,00 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 88 τεμάχια.



Επιπλέον, δεν περιέχουν καθόλου ζάχαρη. Ωστόσο, εκτός από καφεΐνη, εφοδιάζουν τον οργανισμό σας και με μια ουσία που ονομάζεται ταυρίνη. Είναι ένα αμινοξύ που υποστηρίζει την επίδραση της καφεΐνης και εξισορροπεί τα επίπεδα των ηλεκτρολυτών στο σώμα, διατηρώντας έτσι τη βέλτιστη κατάσταση. Το Guarana, ένα φυτό του Αμαζονίου που είναι δημοφιλές στους μαθητές που πρέπει να αυξήσουν την πνευματική τους απόδοση, έχει επίσης υποστηρικτικό αποτέλεσμα.

Η γεύση της τσίχλας είναι ελαφρώς πικρή, αλλά με τακτική χρήση, μπορείτε εύκολα να συνηθίσετε το γευστικό της προφίλ και δεν θα παρατηρήσετε καν την πικράδα.

Είναι απολύτως ασφαλή για έναν ενήλικα, αλλά τίποτα δεν πρέπει να είναι υπερβολικό. Συνιστούμε να μην καταναλώνετε περισσότερα από τέσσερα την ημέρα. Εάν δεν ακολουθήσετε αυτή τη σύσταση, μπορεί να αντιμετωπίσετε τις κλασικές παρενέργειες της υπερβολικής κατανάλωσης καφεΐνης, όπως άγχος, αϋπνία, δυσπεψία ή γρήγορο καρδιακό παλμό.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign

Βάση τσίχλας, γλυκαντικά: ξυλιτόλη, μαννιτόλη; πόσιμο νερό, καφεΐνη, άρωμα, αντισυσσωματωτικοί παράγοντες: άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, πυρίτιο. εκχύλισμα γκουαράνα 1,2%, ταυρίνη 1,2%, πυκνωτικό: ακακία; βαφή: διοξείδιο του τιτανίου; γυαλιστικό: κερί καρναούμπα. 

Φυλάσσεται σε ξηρό μέρος και προστατεύεται από το άμεσο ηλιακό φως.


Τσίχλα με καφεΐνη και ταυρίνη, με γλυκαντικά. Περιέχει καφεΐνη - ακατάλληλη για παιδιά και έγκυες γυναίκες (4839 mg / 100 g).

Κάθε τσίχλα περιέχει 80 mg καφεΐνης, 20 mg εκχυλίσματος γκουαράνα και 20 mg ταυρίνης.

Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας.

Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να προκαλέσει καθαρτικά αποτελέσματα.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie