greek-product
search

Aniseed Τσίπουρο Classico G 200ml Dorodouli Distillery

15161
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Απόσταγμα γλυκάνισου από σταφύλια με αλμυρές νότες του Αιγαίου. Όταν η γνώριμη, ιδιαίτερη και αγαπησιάρικη παρουσία του γλυκάνισου περιβάλλεται από μαργαριτάρια γλυκού νερού, το άρωμα ξυπνά.

7,00 €
με ΦΠΑ

Το χρώμα αλλάζει από διαφανές σε αδιαφανές, το θαύμα αρχίζει και σκορπίζει ευχαρίστηση με όλες τις αισθήσεις!

Aroma Story

Παλαιωμένο απόσταγμα με ξυλώδη, ανθώδη χαρακτήρα και αρώματα μελιού και πιπεριού.

Έμπνευση

Μια λεπτή γραμμή που χωρίζει το παρελθόν με το μέλλον. Μια ανάμνηση μέσα από τα γυαλιστερά μάτια της ιστορίας, μια φυσική εξέλιξη της παράδοσης.

Χαρακτήρας

Εμφάνιση: Clear, Lounching (μαργαριτάρι με προσθήκη νερού).

Μύτη: Γλυκάνισο, γιασεμί, μαστίχα.
Στόμα: Πασχαλιά, πράσινη πιπεριά, γλυκόριζα, νεροκάρδαμο.
Μετά: Έντονο και φρέσκο.

Υφή: Πνεύμα προς τα εμπρός, χορταστικό.

Η τέχνη της απόσταξης

Εξαιρετικής ποιότητας επιλεγμένα σταφύλια της περιοχής της Βόρειας Ελλάδας. Μοναδική συνταγή ποικιλιών σταφυλιών που έχουν υποστεί ζύμωση σε δεξαμενές inox σφραγισμένες σε κενό σε αίθουσα ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Καινοτόμος προ-ομογενοποίηση σε ελεγχόμενη διαδικασία στροβιλισμού προθέρμανσης, σε ειδικά δοχεία inox. Ασυνεχής απόσταξη σε χάλκινο δοχείο-κολώνα, με κοπή κεφαλής και ουράς. Παλαίωση για 12 μήνες σε δεξαμενές inox.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie