• -12%
bio-product
search

Βιολογικό Υγρό make-up προσώπου Hyaluron Liquid Foundation -Natural Ivory 01-Vegan, Lavera

14131
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η μεταξένια λεία υφή του Hyaluron Liquid Foundation της Lavera, απλώνεται απαλά στο δέρμα σας, χαρίζοντας σας μια άψογη επιδερμίδα με απόλυτα φυσική όψη.

19,18 €
21,80 €
με ΦΠΑ

Η μεταξένια λεία υφή του Hyaluron Liquid Foundation της Lavera, απλώνεται απαλά στο δέρμα σας, δίνοντάς σας μια άψογη επιδερμίδα χωρίς να την βαραίνει.

Η φόρμουλα με φυσικό υαλουρονικό οξύ και βιολογικό αμυγδαλέλαιο ενυδατώνει και κάνει το δέρμα σας πιο απαλό.
Οι ατέλειες του δέρματος όπως οι κόκκινες κηλίδες και οι σκούρες κηλίδες καλύπτονται απόλυτα.– για μια φυσικά φρέσκια επιδερμίδα.
- Μεσαία κάλυψη

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Συστατικά: Νερό (Aqua), υβριδικό λάδι Helianthus Annuus (Ηλίανθος), Coco-Caprylate/Caprate, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Denat. Έλαιο Prunus Amygdalus Dulcis*, θειικό μαγνήσιο, λεβουλινικό οξύ, κόμμι ξανθάνης, λεβουλινικό νάτριο, υαλουρονικό νάτριο, τοκοφερόλη, υδροξείδιο του νατρίου, έλαιο σπόρων Helianthus Annuus (Ηλιανθός) )**, Limonene**, Benzyl Salicylate**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Citronellol**, [+/- Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxide (CI 77492), Iron Oxide ( CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891)]


*  από πιστοποιημένη βιολογική γεωργία
**φυσικά αιθέρια έλαια

Απλώστε μια μικρή ποσότητα foundation ομοιόμορφα στο πρόσωπο, με φορά από το κέντρο προς τα έξωΑνακατέψτε προσεκτικά για να αποφύγετε τα σημάδια.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie