• -20%
Αφρόλουτρο με Tea Tree για Όλη την Οικογένεια 887ml, Jason
search
  • Αφρόλουτρο με Tea Tree για Όλη την Οικογένεια 887ml, Jason
  • Βιολογικό Αφρόλουτρο με Tea Tree για Όλη την Οικογένεια 887ml, Jason

Αφρόλουτρο με Tea Tree για Όλη την Οικογένεια 887ml, Jason

2054
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Περιέχει φυσικά έλαια για να ενυδατώσει και να επαναφέρει την υγρασία στο δέρμα έτσι ώστε να κάνει την εμπειρία του μπάνιου μοναδική. Χρησιμοποιούνται εκλεκτά αρώματα, όπως επίσης και θεραπευτικό Αυστραλιανό αιθέριο έλαιο Tea Tree σε συνδυασμό με καταπραϋντικά εκχυλίσματα από γιασεμί, λουλούδια πορτοκαλιάς, ευκάλυπτο, γεράνι και βιταμίνη Ε.

16,48 €
20,60 €
με ΦΠΑ

Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Glycerin, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Brassica Napus Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Allantoin, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Lauryl Glucoside, Stearyl Citrate, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Benzoate, Citronellol, Fragrance (Parfum) .

* Πιστοποιημένο βιολογικό συστατικό.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie