• -15%
bio-product
search

Βιολογική Κομπούχα Ruspberry 1lt The Gutsy Captain

15694
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αυτό το φυσικό αναψυκτικό συνδυάζει τη γεύση, τις βιταμίνες και τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του βατόμουρου σε ένα υπέροχο χειροποίητο Kombucha GUTsy Captain.

6,38 €
7,50 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 21 τεμάχια.

  • Γεύση που κέρδισε το βραβείο Best Drink στα The Healthy Awards 2020.
  • Η GUTsy Captain Kombucha είναι ένα απολαυστικό φυσικό αναψυκτικό που έχει υποστεί ζύμωση, φτιαγμένο στην Πορτογαλία, γεμάτο ζωντανά βακτήρια και ελαφρώς ανθρακούχο. Εξαιρετικό για να ανανεώνετε κάθε στιγμή της ημέρας σας.
  • Η Kombucha είναι ένα αρχαίο ποτό γνωστό στην Κίνα ως το «ελιξίριο της αθανασίας». Οι Kombucha είναι 100% αυθεντικά επειδή χρησιμοποιείται μια φυσική διαδικασία ζύμωσης, με SCOBY – μια ζωντανή καλλιέργεια βακτηρίων και ζυμομυκήτων. Στην GUTsy Captain χρησιμοποιούν πράσινο τσάι και ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο στην παραγωγή της Kombucha. Όλα τα συστατικά είναι 100% Φυσικά και ΒΙΟ. Στη διαδικασία της ζύμωσης, η ζάχαρη μειώνεται από το SCOBY και παράγονται ένζυμα και αντιοξειδωτικά.
    Στο τέλος της ζύμωσης προστίθενται οι φυσικές γεύσεις.
Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Βιολογική Κομπούχα (φιλτραρισμένο νερό, βιολογική ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, βιολογικό πράσινο τσάι 0,4%, βιολογικά φύλλα στέβιας, καλλιέργειες κομπούχα), “Bacillus coagulans”, φυσική γεύση βατόμουρου 0,15%, βιολογικά εκχυλίσματα καρότου, μήλου και σταφίδας.

Έτοιμο για κατανάλωση, Μην ανακινείτε ποτέ, Ανοίξτε προσεκτικά, Ψύξτε μετά το άνοιγμα και καταναλώστε το εντός τριών ημερών, Φυλάσσετε σε δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από το φως του ήλιου

ΑΝΑ 100 ml
ΕΝΕΡΓΕΙΑ 74 KJ / 18 Kcal
ΛΙΠΟΣ 0 γρ
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΕΣ 0 γρ
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 4,4 γρ
ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΚΧΑΡΙΑ 4,4 γρ
ΠΡΩΤΕΪΝΗ 0 γρ
ΑΛΑΣ 0 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie