greek-product
Be Vivid, 60 caps, Physis Laboratory
search
  • Be Vivid, 60 caps, Physis Laboratory

Be Vivid, 60 caps, Physis Laboratory

13242
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά συμπληρώματος διατροφής, που έχει αντι-οξειδωτική δράση, σε εξαιρετική τιμή από τα συμπληρώματα διατροφής του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Περιέχει φυσική Βιταμίνη C από τον καρπό Ασερόλα. Η Βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος καθώς και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

16,50 €
με ΦΠΑ

Τι προσφέρει

  • Αντιοξειδωτική προστασία
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού
  • Αποτοξινωτική δράση
  • Αντισταμινική δράση
  • Βελτίωση της όψης του δέρματος
  • Γρήγορη αποκατάσταση της φθοράς των ιστών
  • Ενίσχυση και αναπλήρωση των αποθεμάτων βιταμίνης C στους καπνιστές
  • Αντιμετώπιση οδοντικών προβλημάτων (π.χ. ουλίτιδα)

Η Βιταμίνη C από Ασερόλα είναι 100% απορροφήσιμη από τον οργανισμό γιατί δε αντίθεση με τις εργαστηριακές συνθέσεις Βιταμίνης C ο οργανισμός την αναγνωρίζει σαν τρόφιμο. Ο καρπός Ασερόλας είναι μια πλούσια πηγή Βιταμίνης C καθώς περιέχει 100 φορές περισσότερη βιταμίνη C από τα πορτοκάλια. Η Βιταμίνη C είναι απαραίτητη για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την πρόληψη και αντιμετώπιση κρυολογημάτων και λοιμώξεων. Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από την οξείδωση. Η Βιταμίνη C συνίσταται για την βελτίωση του δέρματος καθώς και για την γρήγορη αποκατάσταση της φθοράς των ιστών.Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι και σε περιπτώσεις οδοντικών προβλημάτων, όπως η ουλίτιδα, καθώς συμβάλλει στην μείωση των συμπτωμάτων της. Το συμπλήρωμα διατροφής Be Vivid είναι κατάλληλο για όσους θέλουν να ενισχύσουν και να αναπληρώσουν τα αποθέματα βιταμίνης C του οργανισμού τους, αλλά και για τους καπνιστές των οποίων τα επίπεδα βιταμίνης C τείνουν να είναι χαμηλά.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie