bio-product
search

Βιολογικό Φυστίκι Βραζιλίας 85g ΒιοΑγρός

13615
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικού φυστικιού βραζιλίας, ΒιοΑγρός, σε εξαιρετική τιμή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα greenhousebio.gr. Είναι από τους πιο πλούσιους ξηρούς καρπούς σε σελήνιο, ενώ διαθέτει και υψηλή περιεκτικότητα αντιοξειδωτικών και πρωτεϊνών.

2,60 €
με ΦΠΑ

Τα φυστίκια βραζιλίας είναι από τους πλουσιότερους σε σελήνιο ξηρούς καρπούς η δράση του οποίου έχει συνδεθεί με την αντιμετώπιση της κατάθλιψης, ενώ έχει και υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Ωστόσο, δεν πρέπει να καταναλώνονται σε ποσότητα μεγαλύτερη των δύο φυστικιών ανά ημέρα, καθώς η πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε σελήνιο μπορεί να γίνει τοξική για τον οργανισμό.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Διατροφική αξία ανά 100gr:

Ενέργεια: 2757 kJ / 659 kcal

Λιπαρά: 67.1g

Kορεσμένα: 16.1g

Υδατάνθρακες: 4.2g

Εδώδιμες Ίνες: 7.5g

Πρωτεΐνες: 14.3g

Αλάτι: 0.008g

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie