snow
search

Mega Meatless Vegan Kεφτεδάκια (12τμχ x 30g) 360g

13051
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τα αγαπημένα κεφτεδάκια μετατρέπονται σε μια plant based πρόταση γεμάτη από θρεπτικά συστατικά. Η εναλλακτική πρόταση στις παραδοσιακές γεύσεις που θα λατρέψουν όλοι.

6,90 €
με ΦΠΑ

Από συστατικά 100% φυτικής προέλευσης, χωρίς πρόσθετα σόγιας, χωρίς γλουτένη, τα Meetless κεφτεδάκια είναι μια πλήρης πηγή πρωτεϊνών, με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, αλάτι και σε κορεσμένα λιπαρά.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Πρωτεΐνη Αρακά, Νερό, Φυτικά λίπη και έλαια, Ηλιέλαιο, Κρεμμύδι, Αλάτι, Άμυλο πατάτας, Άμυλο καλαμποκιού, Φυτικές Ίνες Εσπεριδοειδών, & Psyllium, Φυσικό Άρωμα, Εκχύλισμα μαγιάς, Βότανα και μπαχαρικά σε ποικίλη αναλογία, Αποξηραμένα Λαχανικά, Ζωμό φυτικής πρωτεΐνης, Σιρόπι γλυκόζης, Ίνες Μπαμπού, Συμπύκνωμα παντζαριού, Γαλακτωματοποιητής: Ε322, Ε461, Ρυθμιστής Οξύτητας: Ε330.
Μέση Διαθρεπτική Αξία /100g
Ενεργειακή Αξία
867 Kj / 208 Kcal
Λιπαρά
12,9γρ
εκ των οποίων Κορεσμένα
7,3γρ
Υδατάνθρακες
10,5γρ
εκ των οποίων Σάκχαρα
2,6γρ
Πρωτεΐνες
14,5γρ
Αλάτι (NaCl)
1,7γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie