heat
search

Koko dairy free Επιδόρπιο Γιαουρτιού Καρύδα Τ.Greek Style (χωρίς γλουτένη) 350g

14745
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

To επιδόρπιο καρύδας της Koko, φτιαγμένο με ρόφημα καρύδας, είναι ζυμωμένο με μη-γαλακτοκομικές καλλιέργειες και προσθήκη ασβεστίου και βιταμινών. Η υπέροχη γεύση του και η βελούδινη υφή του θυμίζει το ελληνικό παραδοσιακό στραγγιστό γιαούρτι και αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης σειράς Koko για όλους τους φίλους vegan, vegeterian, καθώς και τους λάτρεις φυτικών προϊόντων. Περιέχει ζωντανή καλλιέργεια από φιλικούς μύκητες και έξτρα ασβέστιο και vit D2 & B12. Προϊόν vegan χωρίς γλουτένη και σόγια.

3,80 €
με ΦΠΑ

Η Koko Dairy Free είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται στα προϊόντα καρύδας και παράγει μια ποικιλία από νόστιμα προϊόντα με βάση την καρύδα. Οι καρύδες (Cocos nucifera) είναι σε ιδιόκτητες εκτάσεις στην Ανατολική Σουμάτρα, στην Ινδονησία, από το 1986. Οι φρέσκες ώριμες καρύδες συσκευάζονται στην ΕΕ στην Koko Dairy Free μέσα σε λίγες ώρες από τη συλλογή τους σε καθημερινή βάση, έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα προϊόντα είναι πολύ υψηλής ποιότητας. Εντάσσοντας τα προϊόντα καρύδας στη διατροφή μας επιτυγχάνουμε να τρώμε υγιεινά, αποφεύγοντας την λακτόζη που περιέχετε στα ζωικά προϊόντα και τα παράγωγα τους.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Lactose Free
Ναι

Νερό, ρόφημα καρύδας (40%), μέσο διόγκωσης (τροποποιημένο άμυλο), φωσφορικό ασβέστιο, αλάτι, ηλιέλαιο, λάδι καρύδας, φυσικές αρωματικές ύλες, μη γαλακτοκομικές καλλιέργειες (S. Thermophilus, L. Bulgaricus), χρώμα (καροτένιο), βιταμίνη D2, βιταμίνη Β12.

Να Φυλάσσεται στο ψυγείο και μετά το άνοιγμα να καταναλώνεται εντός 5 ημερών και εντός της ημερομηνίας λήξης του.
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 469kJ/ 113 kcal - Λιπαρά: 9,6g εκ των οποίων κορεσμένα: 8,5g - Υδατάνθρακες: 5,7g εκ των οποίων σάκχαρα: 0,6g - Φ. Ίνες: < 0,1g - Πρωτεΐνες: 1,1g – Αλάτι: 0,22g – Ασβέστιο: 160 mg (20% RI*) - Βιταμίνη D2: 0,75μg (15% RI*) – Βιταμίνη B12: 0,38μg (15% RI*)
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie