greek-product
search

Μπάρα Λεμόνι & Κράνμπερι 60gr. Vegan, Brothers

14201
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Υγιεινό σνακ των Brothers, με ελάχιστες θερμίδες με λεμόνι και κράνμπερι. Vegan, χωρίς γλουτένη, συντηρητικά, χρωστικές, ζάχαρη και πρόσθετα.

2,15 €
με ΦΠΑ

Πλούσιο σε μαγνήσιο και βιταμίνη Β6 που διεγείρει την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και ορμονών που συμβάλουν στην καλή διάθεση. Ωμό σνακ που κρατάει όλα τα θρεπτικά συστατικά των καρπών του. Ιδανικό ενδιάμεσο σνακ πλούσιο σε φυτικές ίνες. Vegan, χωρίς γλουτένη, συντηρητικά, χρωστικές, ζάχαρη και πρόσθετα

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Ναι

Βασιλικοί χουρμάδες, Ελληνικό αμύγδαλοκάσιους, κράνμπερι, νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη, φυτικές ίνες βρώμης χωρίς γλουτένη, φυσικό εκχύλισμα λεμονιού.

Παρακαλούμε ελέγξτε για τυχόν αλλεργίες .

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Ανά 100g
ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1697Kj / 405 Kcal
ΛΙΠΑΡΑ 21g
εκ των οποίων κορεσμένα 4,3g
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 52g
εκ των οποίων σάκχαρα 38g
ΕΔΩΔΙΜΕΣ ΙΝΕΣ7 7,7g
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ 9,9g
ΑΛΑΤΙ 0,011g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie