greek-product bio-product
Βιολογικά Cereously Δημητριακά Φυστικοβούτυρο, 350 γρ., Bio, Joice Foods
search
  • Βιολογικά Cereously Δημητριακά Φυστικοβούτυρο, 350 γρ., Bio, Joice Foods

Βιολογικά Cereously Δημητριακά Φυστικοβούτυρο, 350 γρ., Bio, Joice Foods

12767
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικών δημητριακών με φυστικοβούτυρο, Joice Foods, σε ασυναγώνιστη τιμή από το Παντοπωλείο του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Με Πολτό φυστικού προσφέρουν όλες τις ευεργετικές ιδιότητες των συστατικών και μια πλούσια γευστική εμπειρία. Απολαύστε τα Joice με γάλα, γιαούρτι, φυτικά ροφήματα καρπών ή ακόμα και σκέτα όλες τις ώρες της ημέρας σας.

4,60 €
με ΦΠΑ

Όλα τα προϊόντα είναι βιολογικής καλλιέργειας,χωρίς πρόσθετα συντηρητικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και πλούσια σε πρωτεΐνες.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Αλεύρι σκληρού σίτου ολικής άλεσης* , πολτός φιστικιού* (11%), αλεύρι καρύδας(9%)*,συμπυκνωμένος χυμός σταφυλιού*, ζάχαρη χουρμά*, χουρμάς αφυδατωμένος(5%)*, αλάτι Μεσολογγίου.

* Προϊόν Βιολογικής Γεωργίας .

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ: JOICE FOODS T:2310365443

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΛΙΑΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, 2311211470, 117718678, ΕΓΝΑΤΙΑΣ 124
Συγκατάθεση για cookie