bio-product
search

Βιολογικό Τραγανό Μούσλι ( για ενίσχυση του ανοσοποιητικού) 325g Barnhouse

15200
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αυτό το τραγανό μούσλι περιέχει βιταμίνες C και E, χάρη στο κεράσι acerola, το φραγκοστάφυλο και το μύρτιλο, την υπέροχη γεύση των μούρων και του λεμονιού.

5,50 €
με ΦΠΑ

Σας δίνει δύναμη και ενέργεια, είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών και βιταμινών και ενισχύει το ανοσοποιητικό. Μπορείτε να το απολαύσετε κρύο ή ζεστό, ως πρωινό και ως απογευματινό και να το συνδυάσετε με γάλα ή γιαούρτι.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Νιφάδες βρώμης ολικής αλέσεως* 58%, σιρόπι ρυζιού*, σιρόπι αγαύης*, ηλιέλαιο*, πίτουρο σιταριού*, εξωθημένο ρύζι* (αλεύρι ρυζιού*, αλεύρι βύνης κριθαριού*, θαλασσινό αλάτι), κινόα φουσκωμένη*, μαύρη σταφίδα αποξηραμένη σε κατάψυξη * 1,6%, σκόνη ασερόλα* (acerola*, μαλτοδεξτρίνη μανιόκας*), λυοφιλοποιημένη σκόνη μούρων* 0,7% (κόκκινη σταφίδα*, βατόμουρο*, βατόμουρο*, φράουλα*), παντζάρι σε σκόνη* 0,65%, λάδι λεμονιού*, θαλασσινό αλάτι . *= Βιολογικό

Ενέργεια 442 kcal (1858 kJ)
Λιπαρά 14 γραμμάρια
Κορεσμένα λιπαρά 1,5 γρ
Υδατάνθρακες 66 γραμμάρια
Σάκχαρα 18 γραμμάρια
Φυτικές ίνες 8,8 γρ
Πρωτείνες 8,7 γρ
Αλάτι 0,21 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie