bio-product
search

Κρέμα Προστασίας και Επανόρθωσης για την Αλλαγή Πάνας με Βιολογική Καλέντουλα 75ml Tidoo

15616
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η επανορθωτική κρέμα πάνας με βιολογική καλέντουλα αποτρέπει αποτελεσματικά την εμφάνιση ερυθρότητας και αναγεννά το τυχόν ταλαιπωρημένο δέρμα του μωρού σας.

7,90 €
με ΦΠΑ

Χάρη στο εξαιρετικό της επίπεδο σε κραμβέλαιο, η βιολογική κρέμα πάνας παρέχει μεγάλη ποσότητα απαραίτητων ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρών οξέων. Αναδομεί και προσφέρει ελαστικότητα και ελαστικότητα στο δέρμα.
Το μη νανοξείδιο του ψευδαργύρου έχει προστατευτικές και απορροφητικές ιδιότητες, αποτρέπει και ανακουφίζει από το εξάνθημα της πάνας στα μωρά ενισχύοντας τον φραγμό του δέρματος ενώ το προστατεύει από την άμεση έκθεση στο εξωτερικό περιβάλλον.
Η Tidoo επέλεξε να χρησιμοποιήσει ψευδάργυρο χωρίς νανοσωματίδια για να αποτρέψει τη διείσδυση στα κατώτερα στρώματα του δέρματος του μωρού.

100% φυσικής προέλευσης
29% των συστατικών από βιολογική γεωργία
Μη νανοσωματίδιο οξείδιο ψευδαργύρου
Χωρίς φαινοξυαιθανόλη

Για 10 χρόνια, η Tidoo, η αγαπημένη μάρκα οργανικών προιόντων, έχει θέσει την ασφάλεια, την υγεία των μωρών και τη διατήρηση του πλανήτη στο επίκεντρο της προσέγγισής της για την ανάπτυξη οικολογικής πάνας και φυσικής και βιολογικής φροντίδας. Επομένως, όλα τα προϊόντα φέρουν πολυάριθμες ετικέτες και πιστοποιήσεις που συμμορφώνονται με πολύ αυστηρές προδιαγραφές και εγγυώνται την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων τους.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

Aqua (νερό), σπορέλαιο Brassica campestris (ραμψέλαιο)*, οξείδιο ψευδαργύρου, πολυρινολαϊκό πολυγλυκερυλ-3, Cera alba* (κερί μέλισσας), πεντυλενογλυκόλη, άρωμα (άρωμα), έλαιο κέμελ Argania spinosa (Argan)*, Καλέντουλα εκχύλισμα λουλουδιών officinalis (Καφιούδα)*, Σπορέλαιο Helianthus annuus (Ηλίανθος)*, Βούτυρο Butyrospermum parkii (Shea)*, τοκοφερόλη.


* Συστατικά βιολογικής γεωργίας

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie