heat greek-product bio-product
Κεράσια Βιολογικής Καλλιέργειας Bio Greenhousebio
search
  • Κεράσια Βιολογικής Καλλιέργειας Bio Greenhousebio

Κεράσια Βιολογικής Καλλιέργειας Ελληνικά Bio Greenhousebio

8255
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά ελληνικών βιολογικών κερασιών στην καλύτερη τιμή από τα φρούτα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ολόφρεσκα, τραγανά και πεντανόστιμα κεράσια με πλούσιο άρωμα, απαλλαγμένα από επικίνδυνα χημικά κατάλοιπα.

12,00 € / kg
με ΦΠΑ

Καλλιεργούνται σε ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες, με χαμηλά επίπεδα υγρασία και πολύ αέρα, για να αποφεύγονται οι προσβολές από ζιζάνια. Η διατροφική αξία των βιολογικών κερασιών είναι εξαιρετικά υψηλή και φυσικά πολύ ανώτερη από αυτή των κερασιών συμβατικής καλλιέργειας. Περιέχουν βιταμίνες A,B & C, μέταλλα, όπως κάλιο, ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, σίδηρο και χαλκό. Είναι πλούσια σε φυτοστερόλες, πολύ σημαντικές για την μείωση της χοληστερίνης στο αίμα, και η συχνή κατανάλωση τους ενισχύει την φυσική άμυνα του οργανισμού.

Έρευνες έχουν δείξει πως τα συμβατικά κεράσια είναι μέσα στις 12 πιο επικίνδυνες τροφές ως προς την περιεκτικότητά τους σε υπολείμματα φυτοφαρμάκων και αυτό κάθε άλλο παρά υγιεινό μπορεί να είναι για τον οργανισμό μας. Για αυτό είναι καλό να επιλέγουμε τα κεράσια βιολογικής καλλιέργειας.

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες για το κεράσι από τα Βιολογικά Προϊόντα GreenHouseBio

Σας αρέσει το κεράσι αλλά θα το προτιμούσατε χωρίς το κουκούτσι του;

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς μπορούμε εύκολα να το ξεφλουδίσουμε

Πώς καταναλώνουμε τα φρούτα; Δείτε το βίντεο.

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.
Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ, 39075418, ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΑ ΣΚΥΔΡΑΣ
-
+


Συγκατάθεση για cookie