bio-product
search

Σπρέι Διόρθωσης χρώματος Μαλλιών Μαύρο 100 ml Color Erbe, Natur Erbe

12367
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

COLOR ERBE regrowth touch-up spray με βιολογικά εκχυλίσματα δοκιμασμένα για βαρέα μέταλλα νικέλιο, χρώμιο, κοβάλτιο και ιώδιο.

15,90 €
με ΦΠΑ

Σπρέι διόρθωσης αναγέννησης. Καλύπτει τα γκρίζα μαλλιά σε δευτερόλεπτα. Είναι η γρήγορη λύση για να έχετε πάντα άψογο χρώμα όταν δεν έχετε χρόνο να εφαρμόσετε τη βαφή. Η καλύτερη προσωρινή λύση για να εξομαλύνετε τον τόνο των μαλλιών ανάμεσα στη μία συνεδρία βαφής και την άλλη. Με μια σειρά από ειδικά επιλεγμένες αποχρώσεις , αυτή η σειρά εγγυάται κάλυψη των γκρίζων μαλλιών σε δευτερόλεπτα και σας επιτρέπει να είστε πάντα σε τάξη ακόμα και όταν δεν έχετε πολύ χρόνο. Η ειδική του σύνθεση, εμπλουτισμένη με βιολογικά έλαια Macadamia, Argan και Jojoba, και λάδι Tsubaki, χαρίζει απαλότητα, λάμψη και ελαστικότητα στα μαλλιά, θρέψη και έντονη ενυδάτωση, αφήνοντας τα μαλλιά ανάλαφρα στην αφή. Η ελαφρότητα της φόρμουλας του επιτρέπει τέλεια πρόσφυση των χρωστικών στα μαλλιά, γρήγορη και εύκολη χρήση και γρήγορο στέγνωμα, εγγυάται ομοιόμορφη διασπορά χρώματος και μεγαλύτερη αντοχή στην υγρασία. Το προϊόν δεν περιέχει αμμωνία και διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο με σαμπουάν.

Origin
Foreign
Bio
Ναι
Οδηγίες χρήσης

Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση και κρατήστε το δοχείο σε όρθια θέση. Ψεκάστε το προϊόν σε στεγνά και φορμαρισμένα μαλλιά, από απόσταση περίπου 10 cm.

Για να προστατεύσετε τα ρούχα σας, καλύψτε τους ώμους σας με ένα πανί. Αποφύγετε την υπερβολική χρήση του προϊόντος. Εφαρμόστε ένα ελαφρύ στρώμα κάθε φορά. Η ειδική χορήγηση με μικρο-διάχυση επιτρέπει τη στοχευμένη εφαρμογή του προϊόντος στο σημείο όπου χρειάζεται η αναγέννηση.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie