• -31%
Prenatal  90ταμπ. Nature's Plus
search
  • Prenatal  90ταμπ. Nature's Plus
  • Prenatal  90ταμπ. Nature's Plus

Prenatal 90 ταμπλέτες, Nature's Plus

5708
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Φόρμουλα σχεδιασμένη για τις ανάγκες των γυναικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Σε σχέση με τη φόρμουλα ULTRA PRENATAL περιέχει ορισμένες βιταμίνες και μέταλλα σε μικρότερες ποσότητες, αλλά με επιπλέον συστατικά, όπως ένζυμα, προβιοτικά ( Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidus, B. longum ) και πράσινα μέρη φυτών. Υποαλλεργικό προϊόν.

29,21 €
42,33 €
με ΦΠΑ

Συνήθης Χρήση: ταμπλέτες μία φορά την ημέρα.

ΙΣΟΦΛΑΒΟΝΕΣ ΣΟΓΙΑΣ

Οι ισοφλαβόνες σόγιας (φυτοοιστρογόνα) έχουν εξαιρετική σημασία για την υγεία, κυρίως με την ιδιότητά τους να ομαλοποιούν τη δράση ορμονών, όπως τα οιστρογόνα και η τεστοστερόνη, αποτρέποντας έτσι την ανεξέλεγκτη κυτταρική διαίρεση. Μελέτες σε ασιατικές χώρες, όπου καταναλώνονται καθημερινά 50 mg ισοφλαβονών σόγιας, έχουν δείξει ότι ασθένειες, όπως ο καρκίνος του στήθους και προστάτη, η οστεοπόρωση και οι καρδιακές παθήσεις είναι, πρακτικά, ανύπαρκτες ή εξαιρετικά περιορισμένες.

ΛΟΥΤΕΪΝΗ

Η λουτεΐνη είναι καροτενοειδές ευρισκόμενο σε φρούτα και λαχανικά (ιδίως στο σπανάκι). Είναι γνωστή για τις πολύ ευεργετικές για τα μάτια, αλλά - σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες - και για το δέρμα ιδιότητές της. Πράγματι, η λουτεΐνη έχει χαρακτηρισθεί σαν "τα εσωτερικά γυαλιά του ματιού", επειδή έχει την ικανότητα να εμποδίζει τις ορατές μπλε ακτίνες να φτάσουν στον αμφιβληστροειδή και να δημιουργήσουν, προσκρούοντας σε αυτόν, καταστρεπτικές ελεύθερες ρίζες. Σύμφωνα με μελέτη που έγινε το 1997 από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριδας, η λήψη συμπληρώματος λουτεΐνης έχει σαν αποτέλεσμα "τη μείωση κατά 30-40% της μπλε ακτινοβολίας που φθάνει στους φωτοϋποδοχείς". Ας σημειωθεί ότι τα συνήθη γυαλιά ηλίου δεν προστατεύουν τα μάτια από την ορατή μπλε ακτινοβολία. Υπάρχουν όμως ειδικά γυαλιά (blue blοckers) τα οποία παρέχουν ικανοποιητική προστασία. Η λουτεΐνη δεν έχει μόνο προληπτική δράση κατά των ελεύθερων ριζών. Εξουδετερώνει επίσης τις ελεύθερες ρίζες που έχουν ήδη σχηματισθεί, είτε από την ορατή μπλε ή την υπεριώδη ακτινοβολία, είτε κατά τον μεταβολισμό ή άλλες αιτίες. Αυτό ισχύει τόσο για το μάτι, όσο και για το δέρμα και άλλα όργανα. Όσον αφορά το δέρμα, αξιοσημείωτη είναι η προστασία που η λουτεΐνη προσφέρει έναντι της ορατής μπλε ακτινοβολίας. Αυτό έχει ιδιαίτερη πρακτική σημασία, γιατί ο κόσμος γενικά πιστεύει ότι όταν προστατεύεται με το αντηλιακό του από το έγκαυμα προστατεύεται επίσης από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία. Μελέτες με ζώα έδειξαν ότι η λουτεΐνη εμποδίζει επίσης τις φλεγμονές (εγκαύματα) που δημιουργούν οι UV-B ακτίνες, ενώ εμποδίζει και την εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος που ένα έγκαυμα προκαλεί.

ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ

Το γαστρεντερικό σύστημα του ανθρώπου αποτελεί ένα σύνθετο μικρο-οικοσύστημα με λεπτές ισορροπίες μεταξύ των οργανισμών που το αποτελούν (περίπου 500). Διάφοροι παράγοντες, όπως η ακατάλληλη διατροφή, το στρες, διάφορες ασθένειες, τοξικές ουσίες και φάρμακα, κυρίως όμως η χρήση αντιβιοτικών, μπορούν να διαταράξουν αυτή την εύθραυστη ισορροπία, με αποτέλεσμα τη δυσανάλογη αύξηση των επιβλαβών μικροοργανισμών εις βάρος των ωφέλιμων. Η παθολογική αυτή κατάσταση, η οποία ονομάζεται και δυσβίωση, οδηγεί συχνά σε δυσλειτουργίες και παθήσεις, μεταξύ των οποίων εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος, διάρροια και άλλες εντερικές διαταραχές, τροφικές αλλεργίες και δυσανεξίες, κακή αναπνοή, χρόνιες μυκητιάσεις του κόλπου στις γυναίκες κλπ. Αυξάνοντας τον πληθυσμό των ευεργετικών βακτηρίων και αποκαθιστώντας τις διαταραχθείσες ισορροπίες είναι δυνατόν να εξαλείψουμε την πάθηση ή να μειώσουμε την έντασή της. Ιδιαίτερα ευεργετικά είναι τα ωφέλιμα βακτήρια για όλες σχεδόν τις παθήσεις των εντέρων, μεταξύ των οποίων η πάθηση του Crohn (φλεγμονώδες - ελκώδες έντερο, με ενδεχόμενη μερική απόφραξη), κολίτιδα και σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (σπαστική κολίτιδα). Μια πολύ καλή πηγή προβιοτικών είναι το γιαούρτι, το οποίο περιέχει τον γαλακτοβάκιλλο βουλγαρικό και τον στρεπτόκοκκο θερμόφιλο (Lactobacillus bulgaricus/Streptococcus thermophilus). Oρισμένα γιαούρτια περιέχουν επιπλέον τον γαλακτοβάκιλλο οξεόφιλο και τον γαλακτοβάκιλλο bifidus (Bifidobactericum bifidum). Μόνο τα γιαούρτια που είναι πραγματικά παραδοσιακά ή αναγράφουν στη συσκευασία τους ότι είναι "ζωντανά" αποτελούν αξιόπιστες πηγές προβιοτικών. Πάντως, τα καλά προβιοτικά συμπληρώματα αποτελούν τις καλύτερες πηγές για όσους επιθυμούν ένα γρήγορο εμπλουτισμό του λεπτού και παχέος εντέρου με ωφέλιμα βακτήρια, δεδομένου ότι περιέχουν πολλά εκατομμύρια ενεργών ευεργετικών βακτηρίων.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ A

Η βιταμίνη Α συμβάλλει στην ανάπτυξη των οστών, των δοντιών, καθώς και στη διαδικασία της αναπαραγωγής (λειτουργία των όρχεων και ωοθηκών). Απαραίτητη για την ανάπτυξη τoυ εμβρύου, την ανάπτυξη και διαφοροποίηση των ιστών. Βoηθάει στην αντιμετώπιση της τυφλότητας κατά τη νύχτα και άλλων oφθαλμικών παθήσεων. Αυξάνει την αντίσταση τoυ oργανισμoύ στις μoλύνσεις τoυ αναπνευστικoύ συστήματoς, τoυ στόματoς, τoυ oυρoγεννητικoύ συστήματος. Απαραίτητη για την υγεία του δέρματος και των μαλλιών. Πoλλές κλινικές μελέτες έχoυν δείξει ότι η βιταμίνη Α και η Β-Καρoτίνη εμπoδίζoυν την καρκινoγένεση και καταπoλεμoύν διάφoρα είδη καρκίνoυ και, ιδίως, τoν καρκίνo τoυ πνεύμονα. Νεότερες μελέτες υποδεικνύουν ότι η αντικαρκινική δράση οφείλεται περισσότερο στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες της Β-Καροτίνης παρά στην βιταμίνη Α.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ B-6

Η βιταμίνη Β-6 είναι πρωταρχικής σημασίας τόσo για τη σωματική, όσo και για την πνευματική υγεία, συμμετέχοντας σε περισσότερες λειτουργίες από oπoιoδήπoτε άλλo μεμoνωμένo θρεπτικό συστατικό. Έτσι, είναι απαραίτητη για την παραγωγή τoυ υδρoχλωρικoύ oξέoς και, συνεπώς, για την καλή λειτουργία της πέψης. Βoηθάει στην παραγωγή των ερυθρών αιμoσφαιρίων και στη διατήρηση της ισoρρoπίας νατρίoυ/καλίoυ. Είναι ηπίως διoυρητική και ευεργετική για όσoυς υπoφέρoυν από κατακράτηση υγρών, ρυθμίζoντας την απoβoλή τoυ ύδατoς. Συμμετέχει σαν συνένζυμo στoν μεταβoλισμό των υδατανθράκων, λιπών, πρωτεϊνών και είναι απαραίτητη για την καλή λειτoυργία τoυ εγκεφάλoυ και για την παραγωγή των πυρηνικών oξέων RNA, DNA. Ενεργοποιεί πολλά ένζυμα και βoηθά στην απoρρόφηση της βιταμίνης Β-12, στη λειτoυργία τoυ ανoσoπoιητικoύ συστήματoς και στην παραγωγή αντισωμάτων, καθώς και στην παραγωγή νιασίνης από την τρυπτoφάνη. Η βιταμίνη Β-6 παίζει ρόλo στην αντιμετώπιση τoυ καρκίνoυ και της αρτηριoσκλήρωσης και εμπoδίζει την παραγωγή της oμoκυστεΐνης, μιας τoξικής oυσίας πoυ πρoσβάλλει την καρδιά επιτρέποντας την εναπόθεση χoληστερίνης γύρω από αυτήν.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

Η βιταμίνη C είναι υδατοδιαλυτή βιταμίνη απαραίτητη για την ανάπτυξη των ιστών, τη λειτουργία των επινεφριδίων, την υγεία των οστών, δοντιών και ούλων. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθάει στην πρόληψη/θεραπεία του καρκίνου και των παρενεργειών της ακτινοθεραπείας και προστατεύει από τις λοιμώξεις, τις τοξίνες, τη μόλυνση του περιβάλλοντος, τα ηπατοτοξικά φάρμακα. Mελέτη με ποντίκια στα οποία χορηγήθηκαν υψηλές δόσεις acetaminophen ή κοκαΐνης έδειξε ότι η βιτ. C μείωσε τις βλάβες στο συκώτι κατά 80% (Drug and Nutrient Interactions, Jan-March 1984, 33-41). H βιταμίνη C παίζει ουσιώδη ρόλο στη σύνθεση του κολλαγόνου και στη διαδικασία της επούλωσης των πληγών και των καταγμάτων, καθώς και στη σύνθεση των ορμονών που ελέγχουν το στρες. Είναι επίσης απαραίτητη για το μεταβολισμό του φολικού οξέος, της τυροσίνης και της φαινυλαλανίνης, ενώ διεγείρει την παραγωγή της ιντερφερόνης. Τακτική λήψη βιταμίνης C φαίνεται ότι μειώνει τη συχνότητα των κρυολογημάτων, ενώ, αποδεδειγμένα, μειώνει τη σοβαρότητά τους. Μειώνει επίσης την κακή χοληστερίνη (LDL) και εμποδίζει την οξείδωσή της, προστατεύοντας έτσι από αρτηριοσκλήρωση, ενώ αυξάνει την ευεργετική χοληστερίνη (HDL). Η βιτ. C έχει ήπια αντιυπερτασική δράση.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ D

Η βιταμίνη D είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη απαραίτητη για την υγεία των οστών και των δοντιών. Προάγει την απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου από το έντερο και την εναπόθεσή τους στα οστά (επιμετάλλωση). Συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού και νευρικού συστήματος και βοηθά στην πρόληψη διαφόρων χρόνιων και αυτοάνοσων νοσημάτων. Είναι ιδιαίτερα σημαντική κατά τη νηπιακή και παιδική ηλικία, καθώς συμβάλλει στη σωστή και υγιή σκελετική ανάπτυξη. Οι βασικές μορφές βιταμίνης D είναι η D2 (εργοκαλσιφερόλη) και η D3 (χοληκαλσιφερόλη), που περιέχονται σε λίγες τροφές μόνο (λιπαρά ψάρια, γάλα, αυγά, συκώτι κ.ά.). Το μεγαλύτερο ποσοστό βιταμίνης D που απαιτείται καθημερινά σχηματίζεται στο δέρμα. Κατά την έκθεσή μας στον ήλιο, η 7-διυδροχοληστερόλη μετατρέπεται, υπό την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας, σε βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη). Στη συνέχεια, η D3 υφίσταται δύο διαδοχικές υδροξυλιώσεις, μία αρχικά στο ήπαρ, όπου μετατρέπεται σε καλσιδιόλη (25(OH)D3), και έπειτα στους νεφρούς, όπου μετατρέπεται σε καλσιτριόλη (1,25(OH)D3), τη δραστική μορφή της βιταμίνης D. Η καλσιτριόλη λειτουργεί στον οργανισμό ως στεροειδής ορμόνη και δρα σε διάφορους ιστούς, όπως το έντερο, τους νεφρούς, τα οστά, την καρδιά, τους μύες, τον εγκέφαλο, τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, ρυθμίζοντας την έκκριση άλλων ουσιών, ενώ ελέγχει, άμεσα ή έμμεσα, περισσότερα από 200 γονίδια, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που είναι υπεύθυνα για τη ρύθμιση του κυτταρικού πολλαπλασιασμού, της κυτταρικής διαφοροποίησης, της απόπτωσης και της αγγειογένεσης.

ΑΣΒΕΣΤΙΟ

Το ασβέστιο είναι το στοιχείο που βρίσκεται σε μεγαλύτερη ποσότητα στο ανθρώπινο σώμα. Το 99% αυτής της ποσότητας βρίσκεται στα κόκαλα και τα δόντια, όμως και το υπόλοιπο 1% που κατανέμεται στα νεύρα, στους μυς και το αίμα παίζει σπουδαιότατο ρόλο στη λειτουργία των νεύρων, των μυών και της καρδιάς, στη πήξη του αίματος, στην υγεία των αγγείων, στη αποθήκευση και απελευθέρωση των ορμονών. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το ασβέστιο φαίνεται να μειώνει την υψηλή πίεση και να ελαχιστοποιεί την απώλεια οστικής μάζας από τα οστά των γυναικών μετά την εμμηνόπαυση. Επιπλέον, η ύπαρξη αρκετού ασβεστίου στον οργανισμό προστατεύει τα οστά και τα δόντια από τη συσσώρευση μολύβδου, ενός πολύ τοξικού μετάλλου. Λαμβανόμενο το ασβέστιο μαζί με βιταμίνη D φαίνεται ότι μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του παχέος και ορθού εντέρου. Oι φυτοφάγοι, εάν δεν καταναλώνουν γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα, είναι δυνατόν να υποφέρουν από χαμηλά επίπεδα ασβεστίου, όχι μόνο γιατί στερούνται μιας πλούσιας πηγής του μετάλλου, αλλά και γιατί η διατροφή τους είναι συνήθως πλούσια σε οξέα (φυτικό, οξαλικό) που ενώνονται με το ασβέστιο και μειώνουν την απορρόφησή του. Άτομα που αποφεύγουν το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, λόγω έλλειψης του ενζύμου λακτάση και της συνακόλουθης δυσανεξίας, βρίσκονται σε κίνδυνο έλλειψης ασβεστίου, εάν δεν διατρέφονται με τροφές πλούσιες σε ασβέστιο ή δεν λαμβάνουν συμπληρώματα ασβεστίου. Όλες οι ηλικιακές ομάδες δεν συγκρατούν το ίδιο καλά το ασβέστιο που περιέχουν οι τροφές. Τη μεγαλύτερη απορρόφηση έχουν τα βρέφη (60%), ενώ σε άτομα μεγάλης ηλικίας το ποσοστό απορρόφησης μειώνεται δραματικά. Άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά την απορρόφηση του ασβεστίου είναι το χαμηλό επίπεδο βιταμίνης D, η ανεπάρκεια υδροχλωρικού οξέος στο στομάχι, η καθιστική ζωή, ενώ η μεγάλη κατανάλωση πρωτεΐνης και καφέ προκαλεί αυξημένη αποβολή του ασβεστίου από τα ούρα. O καλύτερος τρόπος για να αυξήσουμε την απορρόφηση του ασβεστίου από τα συμπληρώματα διατροφής είναι να το λαμβάνουμε μαζί με βιταμίνη D ή (ακόμα καλύτερα) με πλήρη σειρά βιταμινών και μετάλλων. Η άριστη ημερήσια λήψη ασβεστίου (από τροφές και συμπληρώματα) κυμαίνεται μεταξύ 1000 και 1500mg ενώ ο παρακάτω πίνακας δείχνει τις συνιστώμενες δόσεις για αντιμετώπιση ειδικών καταστάσεων, σύμφωνα με την πρακτική πολλών αμερικανών εναλλακτικών γιατρών.

ΣΙΔΗΡΟΣ

O σίδηρος λαμβάνει μέρος σε ζωτικότατες βιολογικές λειτουργίες του σώματος μας. Βρίσκεται κατά 70% περίπου στην αιμοσφαιρίνη, το συστατικό που δίνει το κόκκινο χρώμα στα ερυθρά αιμοσφαίρια και που έχει τον εξαιρετικό ρόλο μεταφοράς του οξυγόνου από τους πνεύμονες προς όλα τα σημεία του σώματος. Ένα 5% της παραπάνω ποσότητας βρίσκεται στην μυοαιμοσφαιρίνη, μια ένωση που μεταφέρει και αποθηκεύει οξυγόνο στους μυς. Η μυοαιμοσφαιρίνη έχει αυξημένο ρόλο όταν οι μυς εργάζονται σκληρά. O σίδηρος είναι απαραίτητος για την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος καθώς και για τη δράση πολλών ενζύμων που παίρνουν μέρος στην διαδικασία παραγωγής ενέργειας. Η ανεπαρκής ποσότητα σιδήρου μπορεί να οδηγήσει σε αναιμία και να στερήσει τους ιστούς του σώματός μας από επαρκή ποσότητα οξυγόνου. Συμπτώματα μιας τέτοιας κατάστασης είναι συνήθως η χλωμότητα, η κόπωση, η ευερεθιστικότητα, η ταχυκαρδία μετά από ελαφριά σωματική άσκηση, η ευαισθησία στο κρύο, η μείωση ικανότητας συγκέντρωσης. Θα πρέπει να επισημάνουμε, πάντως, ότι και η ανεπάρκεια βιταμίνης Β-12 ή και φολικού οξέος μπορούν να οδηγήσουν σε αναιμία (μεγαλοβλαστική αναιμία). Άλλα συμπτώματα ανεπάρκειας σιδήρου μπορεί να σχετίζονται με τη μειωμένη λειτουργικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος και περιλαμβάνουν μειωμένο αριθμό λευκών αιμοσφαιρίων, μειωμένη παραγωγή αντισωμάτων, μειωμένη αντίσταση στις λοιμώξεις. Πρόσφατες έρευνες έχουν δώσει ενδείξεις και για άλλα συμπτώματα ανεπάρκειας, όπως τάση για αυξημένη κατανάλωση αλατιού, αυξημένη συγκέντρωση λίπους στο συκώτι και στο αίμα, γωνιακή χείλωση (φλεγμονές στις γωνίες του στόματος). Η ανεπάρκεια σιδήρου είναι αρκετά διαδεδομένη σε όλες τη πληθυσμιακές ομάδες, ιδιαίτερα όμως στις γυναίκες γόνιμης ηλικίας και στις έγκυες. Αυξημένους επίσης κινδύνους ανεπάρκειας σιδήρου διατρέχουν τα άτομα που παρουσιάζουν αιμορραγίες, όπως αιμορραγίες στομάχου και αιμορροΐδων. Σαν αποθήκες σιδήρου στο σώμα μας λειτουργούν το συκώτι, ο σπλήνας, το μεδούλι και οι μυς.

ΜΑΓΝΗΣΙΟ

Το μαγνήσιο (όπως και ο φωσφόρος και το ασβέστιο) είναι απαραίτητο για την υγεία των οστών και των δοντιών, ενώ, μαζί με το ασβέστιο, ρυθμίζουν τη δραστηριότητα των μυών: το μαγνήσιο είναι μυοχαλαρωτικό, ενώ το ασβέστιο μυοδιεγερτικό. Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για το μεταβολισμό και τη σύνθεση των πρωτεϊνών, για την ενεργοποίηση μεγάλου αριθμού ενζύμων και για τη διέλευση του νατρίου και καλίου μέσω των κυτταρικών μεμβρανών. Ικανοποιητικά επίπεδα μαγνησίου στο αίμα προστατεύουν το καρδιαγγειακό σύστημα και προφυλάσσουν από καρδιακές αρρυθμίες και, πιθανώς, από εγκεφαλικά επεισόδια. Λαμβανόμενο ως συμπλήρωμα, το μαγνήσιο είναι δυνατόν να βοηθήσει σε περιπτώσεις αϋπνίας, στο προεμμηνορροϊκό σύνδρομο, σε κράμπες, καθώς και σε καρδιαγγειακά προβλήματα, όπως η υπέρταση ή η στηθάγχη, εξ αιτίας σπασμών της στεφανιαίας αρτηρίας. Σύμφωνα με επιφανείς αμερικανούς καρδιολόγους το μαγνήσιο επίσης: - βοηθάει την καρδιά να ωθεί στις αρτηρίες μεγαλύτερο όγκο αίματος, χωρίς την ανάγκη επιπλέον οξυγόνου. - χαλαρώνει τα συνεσταλμένα αγγεία, επιτρέποντας στο αίμα να ρέει πιο ελεύθερα. - αποτρέπει τη συγκόλληση των αιμοπεταλίων, μειώνοντας, έτσι, τις πιθανότητες σχηματισμού θρόμβων και απόφραξης αρτηριών. - μειώνει την κακή (LDL) και αυξάνει την καλή (HDL) χοληστερίνη.

Oι παραγωγικές εγκαταστάσεις της Nature's Plus είναι ένας επιστημονικά εξελιγμένος χώρος για την επινόηση και παραγωγή ανώτερης ποιότητας, υψηλής ενέργειας συμπληρωμάτων διατροφής.

Όλες οι πρώτες ύλες που εισέρχονται στις εγκαταστάσεις μπαίνουν σε ειδικούς απομονωμένους χώρους, μέχρι οι τεχνικοί του ποιοτικού ελέγχου να βεβαιώσουν ότι πληρούν τα υψηλά στάνταρντ της Nature's Plus για ποιότητα και γνησιότητα. Μόνο τότε οι πρώτες ύλες εισέρχονται στους χώρους παραγωγής.Τα πλέον αυστηρά κριτήρια ποιότητας εφαρμόζονται καθ' όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Η εμπειρία και η επιστημονική γνώση, όσον αφορά την παραγωγή υγιεινών προϊόντων, συνδυασμένη με πνεύμα δημιουργίας και αφοσίωσης, επέτρεψε να επιτευχθούν τα υψηλότερα δυνατά στάνταρντ ποιότητας. Η δέσμευση της Nature's Plus όσον αφορά την ποιότητα είναι διαρκής και αταλάντευτη όπως ακριβώς και για εμάς στο Greenhouse .

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie