greek-product bio-product
Βιολογικά Κριτσίνια με Ηλιόσπορο Bio 150γρ., Ελληνικά, Βιοφρέσκο
search
  • Βιολογικά Κριτσίνια με Ηλιόσπορο Bio 150γρ., Ελληνικά, Βιοφρέσκο

Βιολογικά Κριτσίνια με Ηλιόσπορο Bio 150γρ., Ελληνικά, Βιοφρέσκο

6336
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Νόστιμα χειροποίητα κριτσίνια από 100% αγνά, βιολογικά υλικά. Αποτελούν μια τέλεια επιλογή για σνακ. Παρασκευάζονται με παραδοσιακές συνταγές & αγνά, βιολογικά υλικά που ζυμώνονται στο χέρι με αγάπη & μεράκι. Σιγοψήνονται και συσκευάζονται αμέσως, για φτάσουν σε εσάς φρέσκα και τραγανά. Τα κριτσίνια ηλιόσπορου είναι το ιδανικό, θρεπτικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας.

2,60 €
με ΦΠΑ

Μια ξεχωριστή γεύση που ταιριάζει παντού. Συνοδεύει υπέροχα όλων των ειδών ορεκτικά, τυριά αλλά και κάθε άλλο γεύμα.

Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας διατηρούνται για αρκετές ημέρες σε ένα γυάλινο ή μεταλλικό κουτί, σε δροσερό και σκιερό μέρος.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Όχι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Όχι

Ηλιόσπορος βιολογικής καλλιέργειας, αλεύρι σίτου ολικής βιολογικής καλλιέργειας, αλεύρι σίτου 70% βιολογικής καλλιέργειας, βούτυρο καρύδας βιολογικής καλλιέργειας, βιολογικό ηλιέλαιο, βύνη κριθαριού βιολογικής καλλιέργειας, μαγιά αρτοποιϊας, μπέϊκιν πάουντερ βιολογικής καλλιέργειας, αλάτι, νερό.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΒΙΟΦΡΕΣΚΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, 2310688553-4, 800599157, ΖΑΠΠΑ & ΜΑΚ ΑΓΩΝΑ 9
Συγκατάθεση για cookie