greek-product bio-product
search

Βιολογικό Κρασί Λευκό Ξηρό 750ml ΒΙΟ Κτήμα Βίβλια Χώρα

13619
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικού λευκού ξηρού κρασιού, του Κτήματος Βίβλια Χώρα, σε εξαιρετική τιμή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα greenhousebio.gr. Αρωματικό και φρέσκο κρασί, ιδανικό για συνοδεύσει όλες τις στιγμές.

17,50 €
με ΦΠΑ

To λευκό του Κτήματος Βιβλία Χώρα αποτελεί ένα αρωματικό και φρέσκο κρασί, φτιαγμένο για όλες τις στιγμές. Παράγεται από το πάντρεµα της αρωματικής ποικιλίας Sauvignon Blanc και του πληθωρικού Ασύρτικου. Το χρώμα του, είναι απαλό πρασινοκίτρινο, µε έντονη διαύγεια. Έντονα αρώματα τροπικών φρούτων, γκρέιπφρουτ, εναλλάσσονται µε νότες εσπεριδοειδών & λεμονιού. Σερβίρεται στους 10οC και προτείνεται να καταναλωθεί σε 2 χρόνια. Πίνεται σκέτο ως απεριτίφ, ενώ μπορεί να συνοδεύσει εξαιρετικά πλατό τυριών, ριζοτο και θαλασσινά.

Origin
Greek
Bio
Ναι

Χαρμάνι ποικιλιών Sauvignon Blanc και Ασύρτικο 

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie