Η βιολογική ζελατίνα φύλλων της Lecker είναι ιδανική για την παρασκευή κέικ, κρέμες, ζελέ και μπράουν, είναι πολύ εύκολη στη μερίδα και είναι επίσης καλή για την υγεία σας.
Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 22 τεμάχια.
Ζελατίνη από 100% οργανικό δέρμα χοίρου *, * = Βιολογικό
Τα επιδόρπια και τα κέικ που φτιάχνονται με σαντιγί ή αυγά είναι πολύ κατάλληλα για κατάψυξη. Ωστόσο, δεν πρέπει να καταψύχετε ζελεδάκια, φρούτων ή κρασιού.
Επίσης:
Όταν ετοιμάζετε επιδόρπια με ακτινίδιο, παπάγια ή ανανά, τα φρούτα πρέπει να ζεματίζονται εκ των προτέρων, καθώς αυτά τα φρούτα περιέχουν το ένζυμο πρωτεάση, το οποίο διασπά τις πρωτεΐνες και εμποδίζει την πηκτωματοποίηση τους. Η θέρμανση του καρπού καταστρέφει αυτό το ένζυμο.
Η συμβουλή μας:
Μπορείτε να διαλύσετε τη ζελατίνη είτε σε ζεστό λουτρό νερού είτε σε μέτρια φωτιά στο φούρνο μικροκυμάτων.