• Νέο
greek-product bio-product
search

Νιφάδες Θαλασσινού Αλατιού με Βιολογική Ρίγανη 100g Salt Odyssey

15962
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αυτό το μοναδικό σε σχήμα πυραμίδας αλάτι, με την προσθήκη έντονα αρωματικής, βιολογικής ρίγανης από την Κρήτη συνδυάζει μια τέλεια ισορροπημένη γεύση με χαρακτηριστικό, ξεχωριστό άρωμα. Πιστοποιημένο βιολογικό, 100% φυσικό, απαλό και τραγανιστό.

3,60 €
με ΦΠΑ

Χρησιμοποιείται ως προσθήκη στο πιάτο σας ή στο τέλος του μαγειρέματος. Τοποθετήστε το ανάμεσα στα ακροδάκτυλά σας και θρυμματίστε το απαλά επάνω από κοτόπουλο, ψάρι, ζυμαρικά, σάλτσες ζυμαρικά, σαλάτες.

Με τα μοναδικά Ελληνικά αλάτια από τις αλυκές του Μεσολογγίου, χωρίς χημικά πρόσθετα, με τον συνδυασμό αλατιού Μεσολογγίου με βιολογικά βότανα Κρήτης, με το αυθεντικό αλάτι Ιμαλαϊων και τα υποκατάστατα αλατιού "από καρδιάς" με βότανα και λαχανικά ή 66% λιγότερο νάτριο, η ΒΙΟδύναμη ανεβάζει τον πήχη στην ποιότητα του αλατιού που καταναλώνουν οι Έλληνες.

Origin
Greek
Bio
Ναι

100% θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου, βιολογική ρίγανη Κρήτης

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

SALT ODYSSEY M.IKE, 2310473575, 801659722,
Συγκατάθεση για cookie