greek-product
search

Νιφάδες Θαλασσινού Αλατιού Μαύρο 100g Salt Odyssey

15964
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ένα πανέμορφο αλάτι τελειώματος σε φυσικό σχήμα πυραμίδας με την προσθήκη φυσικού μελανιού σουπιάς με μοναδικό μαύρο-γκρι χρώμα. Η ξηρή, τραγανή υφή και η ελαφριά θαλασσινή επίγευση αυτού του σπάνιου αλατιού χρησιμοποιούνται από τους σεφ για να συνοδεύουν ψάρι, ρύζι, ζυμαρικά ή λαχανικά.

3,60 €
με ΦΠΑ

Τοποθετήστε το ανάμεσα στα ακροδάκτυλά σας και θρυμματίστε το απαλά επάνω από ψάρι, ρύζι, ζυμαρικά και λαχανικά ή διακοσμήστε το πιάτο σας και αφήστε τους καλεσμένους σας να δημιουργήσουν!

Με τα μοναδικά Ελληνικά αλάτια από τις αλυκές του Μεσολογγίου, χωρίς χημικά πρόσθετα, με τον συνδυασμό αλατιού Μεσολογγίου με βιολογικά βότανα Κρήτης, με το αυθεντικό αλάτι Ιμαλαϊων και τα υποκατάστατα αλατιού "από καρδιάς" με βότανα και λαχανικά ή 66% λιγότερο νάτριο, η ΒΙΟδύναμη ανεβάζει τον πήχη στην ποιότητα του αλατιού που καταναλώνουν οι Έλληνες.

100% θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου, μελάνι σουπιάς 

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie