Αλάτι χονδρό Ιμαλαϊων Greenhouse
search
  • Αλάτι χονδρό Ιμαλαϊων Greenhouse

Αλάτι Χονδρό Ιμαλαΐων, Greenhouse

2557
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Προέρχεται από τις θάλασσες που βρίσκονταν στα Ιμαλάια από τότε που εμφανίσθηκε η ζωή στη γη. Τότε δεν υπήρχε μόλυνση Και ξηράθηκε από τον ήλιο με φυσικό τρόπο. Επομένως είναι τελείως αγνό, χωρίς μολυσματικούς παράγοντες. Επιλέξτε την ποσότητα & το βάρος που επιθυμείτε.

2,30 € / kg
με ΦΠΑ

Το κρυσταλλικό άλας από τα Ιμαλάια δεν είναι το ίδιο με το αλάτι που χρησιμοποιούμε στο τραπέζι καθημερινά. Τα μεταλλικά μόρια στο κρυσταλλικό άλας είναι οργανικά και τόσο μικρά που μπορούν εύκολα να μεταβολιστούν στη βιοχημική λειτουργία των ανθρωπίνων κυττάρων. Εξαιτίας αυτού, το κρυσταλλικό άλας από τα Ιμαλάια είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά φυσικά φάρμακα της φύσης. Το κρυσταλλικό άλας μπορεί να μας βοηθήσει να επανακτήσουμε και να ισορροπήσουμε την ενέργεια του σώματός μας, να επαναφέρουμε την ισορροπία των επιπέδων οξέα-αλκάλια, να διαλύσουμε και να απελευθερώσουμε τις κρυσταλλοποιημένες αποθήκες άλατος (η αιτία για ρευματικές παθήσεις και για πέτρες στα νεφρά και στη χοληδόχο κύστη). Επίσης βοηθά στη διάλυση των βαρέων μετάλλων όπως ο υδράργυρος από τα οδοντικά πρόσθετα και το κάδμιο από το κάπνισμα και την καθημερινή μόλυνση, ρυθμίζει την πίεση, καθαρίζει τα έντερα, θεραπεύει τις δερματικές παθήσεις, τις αναπνευστικές ασθένειες και βοηθά στην απεξάρτηση από εθισμούς.

Το GreenHouse ως το πρώτο πιστοποιημένο απο τη ΔΗΩ ,σημείο πώλησης βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα , μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε απο μια μεγάλη σειρά βιολογικών προϊόντων χύμα .Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζεται η ποιότητα και η σιγουριά των πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές αφου έτσι αποφεύγουμε το κόστος συσκευασίας .

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Όχι
Lactose Free
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
-
+


Συγκατάθεση για cookie