bio-product
Βιολογικό Τσίλι Αλεσμένο Bio 40γρ., Sonnentor
search
  • Βιολογικό Τσίλι Αλεσμένο Bio 40γρ., Sonnentor

Βιολογικό Τσίλι Αλεσμένο 40g Sonnentor

1218
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τσίλι σε σκόνη από βιολογικές κατακκόκινες, πολύ καυτερές πιπεριές. Αρωματικό και πικάντικο απογειώνει όλες τις αλμυρές γεύσεις . Οι πιο τολμηροί μπορούν να πειραματιστούν και στα γλυκά .Έχετε δοκιμάσει σάλτσα σοκολάτας με τσίλι ; Συμβουλή : Άν δεν θέλετε πολύ καυτερό το φαγητό σας , λίγοι κόκκοι αρκούν .

3,65 €
με ΦΠΑ

Κατά τη διάρκεια των αιώνων κανένα άλλο προϊόν διατροφής δεν είχε τόση σημασία όπως τα μπαχαρικά και τα βότανα , τα οποία μπορούν εύκολα να μετατρέψουν ένα απλό πιάτο σε γκουρμέ απόλαυση . Τα βότανα και τα μπαχαρικά είναι πολύτιμοι και αναντικατάστατοι βοηθοί στην κουζίνα , γι' αυτό στην Sonnentor είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί μαζί τους .

Βασική αρχή της Sonnentor είναι ότι η φύση έχει τις καλύτερες συνταγές για μια όμορφη ζωή .Πιστεύουν ακόμα ότι η βιολογική καλλιέργεια είναι ο μόνος ορθός και βατός τρόπος σε μια εποχή της μονοκαλλιέργειας και της υπερπαραγωγής και εργάζονται με μεγάλη υπευθυνότητα απέναντι στους ρυθμούς της φύσης . H ευσυνειδησία και ο σεβασμός για τη φύση και τον άνθρωπο είναι η μεγαλύτερη φιλοδοξία της Sonnentor .

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.
Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie