

Τυλίξτε το κοτόπουλο μέσα κι έξω, με αρκετό μείγμα και φτιάξτε το κοτόσουπα , ή μαγειρέψτε το στην κατσαρόλα, ψήστε το στην σχάρα, στην σούβλα, ή στον φούρνο . Δεν χρειάζεται να προσθέσετε τίποτε άλλο! Η καλή νοικοκυρά θα δώσει λαχταριστή γεύση σε όλα σας τα πιάτα με κοτόπουλο, σε όλα τα πουλερικά, τα κυνήγια και τις ομελέτες.
Η καλή νοικοκυρά είναι μια σειρά από μείγματα αγνών μπαχαρικών και αρωματικών φυτών, που θα φέρουν στην κουζίνα σας μια νέα πνοή, μαζί με του κόσμου τις γεύσεις και τις μυρωδιές !!
ΦΤΕΡΟΥΓΙΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ
Αλείψτε τις φτερούγες με λάδι, λεμόνι, πασπαλίστε τες με το Μείγμα Μπαχαρικών για Κοτόπουλο "καλή νοικοκυρά" και αραδιάστε τες σε ταψάκι.Ρίξτε ελάχιστο νεράκι στο ταψί, για να μην καίγεται στην διάρκεια του ψησίματος και ίσως λίγο άσπρο κρασί, για να δώσει το άρωμά του (προαιρετικά).Βάλετε το ταψί στην μεσαία σχάρα του φούρνου, και ψήστε στο γκριλ (χωρίς αέρα), μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και από τις δύο πλευρές και δοκιμάστε έναν καταπληκτικό μεζέ (γι' αυτό φροντίστε να ψήσετε αρκετές)!!!