• Νέο
bio-product
search

La Bio Idea Βιολογικά Κοχύλια Τρίχρωμα Αργής Ξήρανσης 500g

16476
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τρίχρωμα κοχύλια από τη Σικελία, με σπανάκι και τομάτα, που παράγονται με 100χρονη τεχνογνωσία και πάθος της οικογένειας Barbagallo.

4,30 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 5 τεμάχια.

Αυτό το ζυμαρικό παράγεται από υψηλής ποιότητας σκληρό σιτάρι Σικελίας και επεξεργάζεται εντός 24 ωρών από τον πυρήνα του σιταριού σε ζυμαρικά. Στην ίδια γραμμή γίνεται και το άλεσμα παραγωγής σιταριού & ζυμαρικών, μια μοναδική διαδικασία. Η ξήρανση γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο σε χαμηλή θερμοκρασία μεταξύ 50 και 65 βαθμών κι αυτό για να διατηρηθεί το άρωμα και τα θρεπτικά συστατικά τους. Απολαύστε το ιδανικά με λαχανικά, λευκή και ροζ σάλτσα, μανιτάρια ή κοτόπουλο!

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Σιμιγδάλι σκληρού σίτου*, ντομάτας σε σκόνη*, σπανάκι σε σκόνη*, * = βιολογικό

Ενέργεια 362 kcal (1532 kJ)
Λίπος 1,5 γρ
Κορεσμένα λιπαρά 0,4 γρ
Υδατάνθρακες 74 γραμμάρια
Σάκχαρα 3,3 γρ
Διαιτητικές ίνες 5 γραμμάρια
Πρωτείνες 10,5 γρ
Αλας 0 γραμμάρια
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie