• Νέο
bio-product
search

Solleone Βιολογικό Σπαγγέτι Capellini 500g

16443
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αυτή η πάστα παρασκευάζεται με χάλκινα καλούπια και στεγνώνει σε χαμηλή θερμοκρασία, μεταξύ 48 και 55°C. Ένα πραγματικά αυθεντικό ζυμαρικό! Με προέλευση από την κεντρική και βόρεια Ιταλία, τα μακαρόνια Capellini έχουν ένα όνομα που φέρνει αμέσως στο μυαλό τα ανάλαφρα, σχεδόν παιδικά μαλλιά. Στην πραγματικότητα, τα ζυμαρικά Capellini είναι επίσης γνωστά ως Μαλλιά της Αφροδίτης, λόγω της απαλής και κομψής μορφής τους.

4,30 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 24 τεμάχια.

Το 2016 ιδρύθηκε η Solleone Bio εκπληρώνοντας το όνειρο της δημιουργίας μιας μάρκας που παράγει προϊόντα υψηλότερης ποιότητας στην Ιταλία. Για καθένα από αυτά, έχουν ορίσει τα κριτήρια για την καλύτερη ποιότητα και στη συνέχεια, παρασκευάζοντας, βρίσκουν τις καλύτερες πρώτες ύλες και μεθόδους παραγωγής για να επιτευχθεί ο στόχος.

Τα κοινά σημεία για όλα τα προϊόντα Solleone Bio είναι:

  • Σεβασμός στην παράδοση

  • Υλικά που θα χρησιμοποιούσε ακόμη και η γιαγιά μας

  • Σεβασμός στον πλανήτη

  • Ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς

Origin
Foreign
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Λευκό σκληρό σιμιγδάλι ΣΙΤΑΡΟΥ*, νερό. *= Βιολογικό

Ενέργεια 346 kcal (1470 kJ) Λιπαρά 1,5 γρ Κορεσμένα λιπαρά 0,3 γρ Υδατάνθρακες 70,2 γρ Σάκχαρα 3,4 γρ Διαιτητικές ίνες 2,9 γρ Πρωτείνες 11,5 γρ Αλάτι 0,01 γρ

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie