Βιολογικό Χυλοπιτάκι 400g Αγροκτήματα Νέστορας
Πεντανόστιμα χυλοπιτάκια φτιαγμένα στο αγρόκτημα Νέστορα στα Γρεβενά , με τα καλύτερα υλικά βιολογικής γεωργίας. Είναι ιδανικό για σούπες και γιουβέτσι .
Χυλοπιτάκι με κιμά στο φούρνο
Υλικά :
250 γρ χυλοπιτάκι
250 γρ μοσχαρίσιος κιμάς
1 κούπα πολτός ντομάτας
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Μισή σκελίδα σκόρδο
λίγη ρίγανη
1/2 κούπα κόκκινο κρασί
3-4 κλαράκια μαιντανό
Αλάτι
Λίγη γραβιέρα
Εκτέλεση συνταγής
Σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με λίγο ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι.Ρίχνουμε την πιπεριά και ανακατεύουμε . Μόλις μαραθεί και η πιπεριά βάζουμε και τον κιμά και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με κόκκινο κρασί προσθέτοντας και τον τοματοπολτό. Χαμηλώνουμε την φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά προσθέτοντας το μαιντανό και τη ρίγανη.Έπειτα ρίχνουμε τα χυλοπιτάκια και ανακατεύουμε συνεχώς. Όταν τα χυλοπιτάκια έχουν βράσει al dente , τα βάζουμε σε ένα πυρίμαχο ταψί το πασπαλίζουμε με τριμμένη γραβιέρα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º για 30'.
- Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
- Όχι
- Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
- Ναι
- Origin
- Greek
- Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
- Όχι
- Demeter
- Όχι
- Vegan
- Ναι
- Bio
- Ναι
- Lactose Free
- Ναι
Συστατικά : αλεύρι σίτου, νερό , αλάτι