greek-product bio-product
search

BioTonics Super Junior Natural Vitamin Liquid (Banana Flavor) 100ml

15152
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα για παιδιά κατάλληλο για ενέργεια, τόνωση & κάλυψη βασικών αναγκών & ελλείψεων σε βιταμίνες, μέταλλα & ιχνοστοιχεία.

20,75 €
με ΦΠΑ

Το πολυβιταμινούχο, φυσικό συμπλήρωμα διατροφής σε σιρόπι με γεύση μπανάνα Super Junior της BioTonics βοηθά στην κάλυψη βασικών αναγκών και ελλείψεων σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως επίσης συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού, ενώ παράλληλα προσφέρει ενέργεια και τόνωση στον οργανισμό.
Χάρη στον συνδυασμό των βιταμινών, των μετάλλων και των φυτικών εκχυλισμάτων της φόρμουλάς του, δυναμώνει το αμυντικό σύστημα των παιδιών, δρά υποστηρικτικά και ρυθμιστικά για τον οργανισμό, βελτιώνει το μεταβολισμό, δρά κατά των φλεγμονών, υποστηρίζει το πεπτικό αλλά και το γαστρεντερικό σύστημα των παιδιών.
Σε πόσιμη μορφή (σιρόπι) και με υπέροχη γεύση μπανάνας (banana flavor).

Origin
Greek
Bio
Ναι

Το προϊόν αποτελεί λειτουργικό τρόφιμο και δεν περιέχει κανένα από τα γνωστά αλλεργιογόνα. Συνίσταται να χρησιμοποιείται στο πλαίσιο μιας υγιεινής διατροφής που περιλαμβάνει τακτική κατανάλωση φρούτων και λαχανικών και δεν υποκαθιστά τη συνήθη δίαιτα. 

Τοποθετείστε 3 ml του προϊόντος απευθείας στο στόμα ή σε ένα ποτήρι νερό/χυμό ή στο φαγητό σας και απολαύστε τα διατροφικά συστατικά μίας μερίδας του. 

Λαμβάνεται κατά την διάρκεια της ημέρας χωρίς συνοδεία επιπλέον τροφής. NUTRACEUTICALS.

Δεν συνίσταται η ημερήσια κατανάλωση περισσότερων από 1 μερίδα. Προτείνεται η συμβουλή του γυναικολόγου στις έγκυες και του παιδιάτρου στα παιδιά.

Διατηρείται σε ξηρό, σκιερό και δροσερό μέρος (<25◦C). Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Περιεκτικότητα ανά ημερήσια δόση (ανά μερίδα):

Εκχύλισμα αλόης (aloe vera extract) 200mg
Μαστίχα Χίου (Chio’s mastic) 2,5mg
Βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) 40mg
Βιταμίνη Ε (τοκοφερόλη) 0,9mg
Βιταμίνη Β5 (παντοθενικό οξύ) 3mg
Βιταμίνη Β3 (νιασίνη) 1,5mg
Βιταμίνη Β6 (πυριδοξίνη) 1,15mg
Βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη) 0,7mg
Βιταμίνη Β1 (θειαμίνη) 0,55mg
Βιταμίνη Α (ρετινόλη) 1330iu
Βιταμίνη B9 (φολικό οξύ) 100mcg
Βιταμίνη B7 (βιοτίνη) 25mcg
Βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη) 150iu
Βιταμίνη Β12 (κοβαλαμίνη) 1,25mcg
Πικολινικός ψευδάργυρος (zinc picolinate) 2,5mg
Χαλκός (copper) 0,5mg
Χρώμιο (chromium) 20mcg
Σελήνιο (selenium) 15mcg
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie