search

Cistus Creticus 90 Caps 230mg Full Health

14935
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα του φυτού λαδανιά, σταθεροποιημένο σε 20% πολυφαινόλες.

19,50 €
με ΦΠΑ

ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣΟ κίστος και ειδικά οι πολυφαινόλες του (βιταμίνη Ρ) περιορίζουντην οξείδωση των λιπιδίων του αίματος, αυξάνουν τα επίπεδα της “καλής”χοληστερίνης και μειώνουν τα επίπεδα της της “κακής” χοληστερίνης, ηοποία ευθύνεται για τη δημιουργία αθηρωματικών πλακών που προκαλούντη στεφανιαία νόσο. Χάρη στην αντιφλεγμονώδη δράση του, ο κίστος μειώνειτην πιθανότητα δημιουργίας θρόμβων. Προστατεύει την καρδιά τέσσεριςφορές καλύτερα από το κόκκινο κρασί και είναι αντιοξειδωτικό είκοσι φορέςισχυρότερο από τον φρέσκο χυμό λεμονιών.Η λαδανιά περιέχει έναν εξαιρετικά αποτελεσματικό συνδυασμόαντιοξειδωτικών: η δύναμή της συγκρίνεται ως προς τα αποτελέσματα μετην βιταμίνη C και σύμφωνα με μελέτες είναι πιο ισχυρή από το πράσινο τσάι.

ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΓΙΑ ΜΥΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΑΤο γεγονός ότι ο Κίστος είναι επίσης ευεργετικός για το ανοσοποιητικόσύστημα ανακαλύφθηκε στα εργαστηριακά τεστ από το Δρ. VinzenzNowak από το Bad Iburg. O Δρ. Frank Petereit δήλωσε στη διατριβή τουστο πανεπιστήμιο Munster ότι ο Κίστος βοηθά σε πολλές μυκητιακέςμολύνσεις όπως mycosis, candida albicans. Επίσης, πολλοί άλλοιεπιβλαβείς μικροοργανισμοί όπως τα βακτηρίδια, ο Ε.COLI, η κάντιντα καιτο ελικοβακτηρίδιο, ελέγχονται από τον Κίστο.Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την εποχή μας επειδή η πίεσηκαι η αυξανόμενη επιβάρυνση μέσω των περιβαλλοντικών ρύπωναποσταθεροποιούν την ευαίσθητη ισορροπία των χρήσιμων βακτηριδίων στοέντερο πολύ γρήγορα. Τα συμπτώματα είναι αργή πέψη, κόπωση και έλλειψη ενέργειας. Το εκχύλισμα του Κίστου αποδεδειγμένα βελτιώνει όλα αυτά καιυποστηρίζει την υγιή βακτηριακή χλωρίδα. Και όλοι ξέρουμε ότι υγιές έντεροσημαίνει και γενικότερη υγεία σε όλα τα οργανικά συστήματα.

ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΠΗΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣΟ Κιστός έχει μια πολύ ισχυρή αντιική επίδραση στους ιούς της γρίπηςστους ιούς πτηνών (H1N1 & H7N7). Αυτό ανακαλύφθηκε από τους βιολόγουςτου «Institut fur Molekulare Virologie «( ίδρυμα μοριακής Ιολογίας) στοπανεπιστημιακό νοσοκομείο του Munster. Ο καθηγητής Stefan Ludwig τουνοσοκομείου Munster επισημαίνει ότι το καλύτερο πράγμα είναι ότι το εκχύλισματου κίστου επιτίθεται στους ιούς αυτούς, και δεν βλάπτει τα σωματικάκύτταρα που επηρεάζονται από τον ιό. Αντίθετα με τις θεραπείεςμε τα αντιβιοτικά, ο ιός δεν αναπτύσσει οποιοδήποτεσημάδι αντίστασης ή εξοικείωσης με τον κίστο καιδεν γίνεται ποτέ ανθεκτικός σε αυτόν.

ΟΙ ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣΟι πολυφαινόλες είναι φυτοχημικές ουσίεςπου βρίσκονται στα φυτά και στις φυτικές τροφές,τα προστατεύουν από εξωτερικούς παράγοντες όπωςη υπεριώδης ακτινοβολία και οι μικροβιακές εισβολές,ενισχύοντας τη φυσική τους άμυνα. Αποτελούν μερικέςαπό τις καλύτερες αντιοξειδωτικές διατροφικές ουσίες καιέχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που προστατεύουν τονεγκέφαλο, την καρδιά και την υγεία του εντέρου.Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες δείχνουν να επιδρούν ευεργετικάστον ανθρώπινο οργανισμό έχοντας αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδηδράση, αντικαρκινικές, αντιμικροβιακές και αντιαλλεργικές ιδιότητες καισυμβάλλουν στην πέψη των θρεπτικών συστατικών. Τέλος, μειώνουν τονκίνδυνο εκδήλωσης καρδιαγγειακών νοσημάτων καθώς βοηθούν στη μείωσηεμφάνισης πολλών παραγόντων που τα προκαλούν, όπως η χοληστερίνη,ο σακχαρώδης διαβήτης και η υπέρταση. Μελέτες έχουν υποδείξει ότι οιπολυφαινόλες μειώνουν τον κίνδυνο διαβήτη τύπου-2 χάρη στην ιδιότητά τουςνα ενισχύουν την ευαισθησία του οργανισμού στην ινσουλίνη.Οι πολυφαινόλες μπορούν επίσης να συμβάλλουν στην πρόληψη ορισμένωνκαρκίνων μειώνοντας το οξειδωτικό στρες, τη φλεγμονή και την ανάπτυξηκαρκινικών κυττάρων. Όταν καταναλώνουμε διατροφικά πολυφαινόλες, μόνοτο 5%-10% αυτών απορροφάται στο λεπτό έντερο. Το υπόλοιπο 90%-95% πηγαίνει προς τα κάτω στο παχύ έντερο, όπου τρισεκατομμύρια βακτηρίδια τιςδιασπούν σε μικρότερα μόρια με αποτέλεσμα, πολλές πολυφαινόλες να δρουνως πηγή τροφής για τα υγιή βακτήρια των εντέρων.Καθώς μεγαλώνουμε, η υγεία του εγκεφάλου μπορεί να αρχίσει ναφθίνει και πιθανά να οδηγήσει σε ασθένειες όπως η νόσος του Αλτσχάιμερ.Οι πολυφαινόλες μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη του εκφυλισμού τηςυγείας του εγκεφάλου, βοηθώντας στη μείωση του οξειδωτικού στρες και τηςφλεγμονής, δύο παραγόντων που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Tυποποιημένο εκχύλισμα από κιστό ( Cistus creticus ), 20% πολυφαινόλες, σταθεροποιητής -
υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (κέλυφος καψουλών)

 ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και

γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

Λαμβάνετε 1 κάψουλα 2 φορές την ημέρα.

Διατροφικές πληροφορίες 2 caps ΣΗΔ

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΟΤΑΝΟΥ CISTUS 460 mg **
Που αποδίδει 20% πολυφαινόλες 92 mg **

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie