search

Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα Ιχθυέλαιο 120 Κάψουλες (85 g) Sanatur

15395
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Συμπλήρωμα διατροφής με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (ιχθυέλαιο)

24,98 €
με ΦΠΑ

DHA & EPA (πολυακόρεστα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα) από συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο
Το ιχθυέλαιο είναι ένα από τα λίγα τρόφιμα που περιέχει τόσο χρήσιμα για την καρδιά λιπαρά οξέα - EPA (εικοσαπεντανοϊκό οξύ) και DHA (εικοσιδυεξανοϊκό οξύ) - σε μεγάλες ποσότητες. Τα λιπαρά θαλάσσια ψάρια από τον Βόρειο Ατλαντικό (άγρια ​​αλιευμένα) αποτελούν τη βάση για το προϊόν. Το ιχθυέλαιο λαμβάνεται μέσω φυσικής διαδικασίας και εξευγενίζεται απαλά. Η καθαρότητα διασφαλίζεται από τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους της Sanatur.

Η DHA και η EPA συνεισφέρουν:

  • στη φυσιολογική καρδιακή λειτουργία

Το DHA συμβάλλει:

  • για τη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου
  • για τη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης
  • Τι το ιδιαίτερο έχουν τα λιπαρά οξέα Sanatur Ωμέγα-3:- με DHA και EPA από ιχθυέλαιο- ιχθυέλαιο από άγρια ​​αλιεύματα (Βόρειος Ατλαντικός) χωρίς δίχτυα τράτας- με φυτική βιταμίνη Ε από RRR-άλφα-τοκοφερόλη

 Ιχθυέλαιο 70% , κέλυφος κάψουλας (βόεια ζελατίνη, υγραντικό: γλυκερίνη, νερό), βιταμίνη Ε

Συνιστώμενη κατανάλωση: Λαμβάνετε 3 κάψουλες ημερησίως με άφθονο υγρό. 

Τα άτομα που λαμβάνουν φάρμακα για την αραίωση του αίματος θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους σχετικά με την κατανάλωσή τους.

 θρεπτική αξία  Περιεχόμενο ανά συνιστώμενη ποσότητα κατανάλωσης (3 κάψουλες)
 Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα  525 mg
 EPA  270 mg
 DHA  180 mg
 Βιταμίνη Ε  27 mg (225%**)

**Ποσοστό των τιμών αναφοράς θρεπτικών συστατικών σύμφωνα με το LMIV

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie