bio-product
search

Βιολογικό Παιδικό σαμπουάν καλέντουλα 250ml Urtecram

14622
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Βιολογικό Παιδικό σαμπουάν καλέντουλα από την Urtecram με γλυκερίνη και αλόη βέρα.

7,50 €
με ΦΠΑ

Το Παιδικό Σαμπουάν Urtekram παρέχει όμορφα καθαρά και απαλά μαλλιά στο παιδί σας. Το εκχύλισμα φλοιού μανόλιας εξισορροπεί το τριχωτό της κεφαλής, ενώ η αλόη βέρα και η γλυκερίνη ενυδατώνουν τα μαλλιά.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

(INCI): Aqua, εκχύλισμα φύλλων aloe barbadensis*, θειικό νάτριο κόκο, γλυκερίνη**, γλυκοζίτη κόκο, λαυρυλογλυκοσίδιο, ελαϊκό γλυκερύλιο, χλωριούχο νάτριο, εκχύλισμα λουλουδιών καλέντουλας officinalis*, άρωμα, καπρικό πολυγλυκερυλ-4, κόμμι ξανθάνης, coco-caprylate, εκχύλισμα φλοιού magnolia officinalis, τοκοφερόλη, βήτα-σιτοστερόλη, σκουαλένιο. (* = συστατικό από τη βιολογική γεωργία, ** = φτιαγμένο με βιολογικά συστατικά).

Ενέργεια 0 kcal (0 kJ)
Λιπαρά 0 γραμμάρια
Κορεσμένα λιπαρά 0 γραμμάρια
Λιπαρά μονοακόρεστα 0 γραμμάρια
Λιπαρά πολυακόρεστα 0 γραμμάρια
Υδατάνθρακες 0 γραμμάρια
σάκχαρα 0 γραμμάρια
Φυτικές ίνες 0 γραμμάρια
Ασπράδι αυγού 0 γραμμάρια
Αλάτι 0 γραμμάρια
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie