bio-product
search

Απαλό Τζελ Καθαρισμού για το Σώμα και τα Μαλλιά με Βιολογικό Εκχύλισμα Λιναρόσπορου 495ml Tidoo

15615
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το gel καθαρισμού με βιολογικό εκχύλισμα λιναρόσπορου, σας συντροφεύει καθημερινά ώστε το δέρμα του μωρού σας να είναι καθαρό και να παραμένει ελαστικό και απαλό.

9,90 €
με ΦΠΑ

Ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο δέρμα των μωρών, το gel καθαρισμού θα μετατρέψει την ώρα του μπάνιου σε μια στιγμή ευχαρίστησης για τη μαμά και το μωρό.

Χάρη στην κρεμώδη, αφρώδη υφή του, καθαρίζει απαλά το δέρμα και τα μαλλιά του μωρού ενώ προστατεύει το δέρμα του από την ξηρότητα. Η φυσική του φόρμουλα που βασίζεται σε βιολογικό λιναρόσπορο, βοηθά στη θρέψη του δέρματος του μωρού.

Για 10 χρόνια, η Tidoo, η αγαπημένη μάρκα οργανικών προιόντων, έχει θέσει την ασφάλεια, την υγεία των μωρών και τη διατήρηση του πλανήτη στο επίκεντρο της προσέγγισής της για την ανάπτυξη οικολογικής πάνας και φυσικής και βιολογικής φροντίδας. Επομένως, όλα τα προϊόντα φέρουν πολυάριθμες ετικέτες και πιστοποιήσεις που συμμορφώνονται με πολύ αυστηρές προδιαγραφές και εγγυώνται την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων τους.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

Aqua, Decyl Glucoside, Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Xanthan Gum, κιτρικό οξύ, άρωμα, βενζοϊκό νάτριο, σορβικό κάλιο, σκόνη χυμού φύλλων Aloe Barbadensis*, εκχύλισμα σπόρων Linum Usitatissimum*

 *Συστατικά βιολογικής προέλευσης

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie