

Μια από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες φάβας από τον Φενεό Κορινθίας , πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας. Επιλέξτε την ποσότητα & το βάρος που επιθυμείτε.
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΑΒΑ
Για το γαρνίρισμα:
Ξεπλένουμε τη φάβα και τη βάζουμε σε κατσαρόλα με αρκετό νερό (να την καλύψει και άλλο τόσο περίπου). Όσο βράζει , την ξαφρίζουμε συχνά .Προσθέτουμε το λάδι, το αλάτι και τα κρεμμύδια.Την αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά, για 1-1/12 ώρα, μέχρι να χυλώσει. Μετά την περνάμε από μύλο ή από το μπλέντερ (μαζί με τα κρεμμύδια) και γίνεται σαν κρέμα. Σερβίρουμε με λάδι, λεμόνι και ψιλοκομμένο κρεμμύδι και αν θέλουμε λίγη ρίγανη ή θυμάρι .