• -10%
Make up, Set Plantoys, Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό, Παιχνίδι
search
  • Make up, Set Plantoys, Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό, Παιχνίδι

Make up, Set Plantoys, Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό, Παιχνίδι

11276
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά Make up Set της Plantoys σε θαυμάσια τιμή από τα παιχνίδια δραστηριοτήτων του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr.Με αυτό το σετ το παιδί, διασκεδάζει καθώς δημιουργεί διαφορετικά μακιγιάζ για τον εαυτό του, τους φίλους του, την οικογένειά του και τις κούκλες του. Το σετ περιλαμβάνει μια βούρτσα, έναν καθρέφτη, μια τσάντα μέσης και πέντε καλλυντικά είδη.

31,50 €
35,00 €
με ΦΠΑ

Κατάλληλο απο 3 ετών και άνω

Διαστάσεις: 22.5 x 0.5 x 12.0 cm (τσάντα)

Τα καουτσουκόδεντρα μετά από 25 χρόνια ζωής δεν παράγουν καουτσούκ (λατέξ). Τα δέντρα αυτά θα κόβονταν και θα καίγονταν. Κανένας δεν μπορούσε να καταλάβει τί είναι το καουτσουκόδεντρο και πώς μπορεί να αξιοποιηθεί μετά τη βασική του χρήση. Πρόκειται για θείο δώρο, όπως αναφέρει ο ιδρυτής της PlanToys. Η φιλοσοφία της PlanToys βασίζεται στην εκπαίδευση, την οικολογία, την υγεία και την ψυχαγωγία για «καλύτερα παιδιά για έναν καλύτερο κόσμο».

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie