• -10%
Μωρομάντηλα Χωρίς Άρωμα 56 Τεμάχια Naty
search
  • Μωρομάντηλα Χωρίς Άρωμα 56 Τεμάχια Naty
  • Μωρομάντηλα Χωρίς Άρωμα 56 Τεμάχια Naty
  • Μωρομάντηλα Χωρίς Άρωμα 56 Τεμάχια Naty

Μωρομάντηλα Χωρίς Άρωμα 56 Τεμάχια Naty

9206
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά μωρομάντηλων της Naty, χωρίς άρωμα, 100% βιοδιασπώμενα & φιλικά προς το περιβάλλον, από τις πάνες & τα μωρομάντηλα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Με βάση την νέα πράσινη τεχνολογία, τα μαντηλάκια Naty είναι εξίσου αποτελεσματικά όσο και τα κοινά μωρομάντηλα, αλλά είναι πιο απαλά για το ευαίσθητο δέρμα και ασφαλή για την φύση.

3,38 €
3,75 €
με ΦΠΑ

Τα μωρομάντηλα της Naty είναι κατασκευασμένα από 100% πολτό οξιάς από βιώσιμα δάση με οικολογική διαχείρηση. Δεν περιέχουν χλώριο και αρώματα, ενω η εξωτερική τους μεμβράνη είναι βασισμένη σε φυσική κιμωλία. Είναι εύχρηστα, εύκολα στην μεταφορά για να τα έχετε παντού μαζί σας και είναι αναζωογωνητικά τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie