Βρεφικές Πάνες Νο 5, για 12-18 Κιλά, 22 Τεμ., Bambo
search
  • Βρεφικές Πάνες Νο 5, για 12-18 Κιλά, 22 Τεμ., Bambo
  • Βρεφικές Πάνες Νο 5, για 12-18 Κιλά, 22 Τεμ., Bambo

Βρεφικές Πάνες Νο 5, για 12-18 Κιλά, 22 Τεμ., Bambo

10546
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βρεφικές πάνες Νο 5 για μωρά από 12 ως 18 κιλά, της Bambo, στην καλύτερη τιμή, από τα προϊόντα για την μητέρα & το παιδί του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Άνετες & μαλακές, κρατάνε ακόμα και το πιο ευαίσθητο δερματάκι στεγνό. Είναι σχεδιασμένες με έναν υπέρ-απορροφητικό πυρήνα, ο οποίος απομακρύνει την υγρασία μακριά από το δέρμα του μωρού, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

9,35 €
με ΦΠΑ

Οι βρεφικές πάνες Bambo, διαθέτουν ένα πρακτικό δείκτη υγρασίας που αλλάζει χρώμα και καθιστά εύκολο να φανεί πότε είναι αναγκάια η αλλαγή της πάνας. Η εύκαμπτη ζώνη και τα χωρίς λάτεξ ελαστικά ποδιών βοηθούν τις πάνες να παραμένουν στη θέση τους για την άνεση και ελευθερία κινήσεων του μωρού.

Οι πάνες είναι δερματολογικά ελεγμένες και πιστοποιημένες σύμφωνα με την οικολογική σήμανση Nordic Swan Ecolabel, το Asthma Allergy Nordic, το FSC™ (Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών) και την οικολογική σήμανση της ΕΕ EU Ecolabel (τα προϊόντα με σήμανση CE εξαιρούνται).

Όλες οι πάνες Bambo Nature είναι απαλλαγμένες από άρωμα και parabens ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο αλλεργίας ή ερεθισμού του δέρματος.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

OPEN CARE ΙΚΕ, 2310757701, 800423557, ΚΑΡΑΟΛΗ Κ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 11 ΕΥΟΣΜΟΣ