Οικολογικό Μαλακτικό Υγρό Ρούχων 1lt, Ekos
search
  • Οικολογικό Μαλακτικό Υγρό Ρούχων 1lt, Ekos
  • Οικολογικό Μαλακτικό Υγρό Ρούχων 1lt, Ekos
  • Οικολογικό Μαλακτικό Υγρό Ρούχων 1lt, Ekos

Οικολογικό Μαλακτικό Υγρό Ρούχων 1lt, Ekos

4528
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Υγρό μαλακτικό που περιέχει ευκόλως βιοαποικοδομήσιμα τασιενεργά προερχόμενα από φυτικές πρώτες ύλες. Το προϊόν λειτουργεί χάρη στην παρουσία ενός συστατικού (τεταρτοταγής εστέρας) που λαμβάνεται αποκλειστικά από φυτικά έλαια. Το σκεύασμα δεν περιέχει EDTA, ισοθειαζολινόνη χλώριο και ουσίες ζωικής προέλευσης. Αρωματισμένο με αιθέριο έλαιο λεβάντας.

7,35 €
με ΦΠΑ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ Η φόρμουλα εμπίπτει στις παραμέτρους πιστοποίησης της ICEA ως οικολογικό καθαριστικό. Ειδικότερα, η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων: • τοξικότητα του νερού (τοξικότητα του νερού, μακροπρόθεσμες συνέπειες για τους υδρόβιους οργανισμούς), • γρήγορη βιοδιασπασιμότητα (αερόβια βιοδιασπασιμότητα), • μακροπρόθεσμη βιοδιασπασιμότητα (αναερόβια βιοδιασπασιμότητα), έχει υπολογιστεί με τη μέθοδο κρίσιμης αραίωσης όγκου (CDVTOX), σύμφωνα με τη διαδικασία υπολογισμού που αναπτύχθηκε από το οικολογικό σήμα (Ecolabel).

ΑΣΦΑΛΕΙΑ Το προϊόν είναι δερματολογικά ελεγμένο προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστοι ερεθισμοί στο δέρμα ενώ δεν περιέχει συνθετικά αρώματα και χρωστικές. Επιπλέον, ο τύπος έχει δοκιμαστεί για την περιεκτικότητά του σε βαρέα μέταλλα (νικέλιο, χρώμιο, κοβάλτιο) ώστε να εγγυάται την καταλληλότητα του για όσους υποφέρουν από αλλεργίες στα μέταλλα αυτά.

Παρουσία μικρότερη από 0,05 ppm.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Το προϊόν είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές της ICEA όσον αφορά τα οικολογικά απορρυπαντικά, διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.icea.info. Η σύνθεσή του, η συσκευασία, η βιοαποικοδομησιμότητα και η σήμανση, υποβάλλονται σε ετήσιους ελέγχους που πραγματοποιούνται από το Ινστιτούτο Δεοντολογίας και Περιβαλλοντικής Πιστοποίησης (ICEA). Οικολογικά απορρυπαντικά - ICEA Πιστοποιητικό Αρ. 001 EC 011

Εκτός αυτού, είναι σύμφωνο με το Διεθνές Πρότυπο "Διακοπή δοκιμών σε ζώα" που ελέγχεται από την LAV

ΧΗΜΙΚΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

ΟΨΗ: Ιξώδες Υγρό ΧΡΩΜΑ: Λευκό ΜΥΡΩΔΙΑ: Λεβάντα ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 1,00 ± 0,05 pH: 2.50-3,50

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: Μετά το πλύσιμο ξεβγάλτε τα ρούχα και αφήστε τα να απορροφήσουν το μαλακτικό και καθαρό νερό για τουλάχιστον 10 λεπτά. Στο τέλος δεν ξεπλένετε.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ: Ρίξτε το προϊόν στον ειδικό συρτάρι.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

(4,5 kg ρούχων)

ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

(για 10 λίτρα νερό)

45 ml

45 ml

Ένα καπάκι αντιστοιχεί σε περίπου 70 ml προϊόντος.

Κρατήστε αυτό το προϊόν σε φυσιολογική θερμοκρασία και ανακινήστε καλά το μπουκάλι πριν τη χρήση. Σε περίπτωση ελαφρού διαχωρισμού του προϊόντος, το φαινόμενο θεωρείται αναστρέψιμο και δεν επηρεάζει την αποτελεσματικότητα του πλυσίματος.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Νερό, Diacylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate*, Γαλακτικό Οξύ, Καπρυλύλιο/Καπρύλ Γλουκοσίδη, Ισοπροπυλική Αλκοόλη, Έλαιο Lavandula Hybrida, Βενζοϊκό Οξύ, Σορβικό Οξύ, Λιναλοόλη.

5% -15% κατιονικά τασιενεργά.

<5% μη ιονικά τασιενεργά.

* Τεταρτοταγής Εστέρας φυτικής προέλευσης.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, 210 5312340, 154897665, ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ 28
Συγκατάθεση για cookie