• Νέο
bio-product
search

Rapunzel Tube Βιολογικός Πελτές Ντομάτας 200g

16471
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ο πελτές ντομάτας της Rapunzel, αποτελείται από ωριμασμένες στον ήλιο ντομάτες που καλλιεργούνται και επεξεργάζονται στην Ιταλία αμέσως μετά τη συγκομιδή τους διασφαλίζοντας το ιδιαίτερο άρωμά τους και τα πολύτιμα συστατικά τους.

3,20 €
με ΦΠΑ

Περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά και φυτοχημικά, όπως βιταμίνη Α, βιταμίνη C, κάλιο και λυκοπένιο. Η προσθήκη ντομάτας στη διατροφή σας φέρεται ότι μπορεί να βελτιώσει την υγεία της καρδιάς, να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου και να προωθήσει την καλύτερη πέψη.

Χωρίς λιπαρά

Πηγή εδώδιμων ινών

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Origin
Foreign
Bio
Ναι

Ντομάτες ( 100% Προϊόν βιολογικής γεωργίας) Τοματοπελτές: 22%

Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ.

Ενέργεια: 372kJ/88kcal - Λιπαρά: <0,5g εκ των οποίων κορεσμένα: <0,1g - Υδατάνθρακες: 15g εκ των οποίων σάκχαρα: 10g - Φ. Ίνες: 2,9g - Πρωτεΐνες: 3,9g - Αλάτι: 0,04g

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie