snow greek-product bio-product
search

Βιολογική Σπανακοτυρόπιτα 720g Χειροπίτες Βιοαγρός

15797
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Απολαύστε την ελληνική βιολογική σπανακοτυρόπιτα φτιαγμένη από αγνά υλικά και τραγανό φύλλο, από το Βιοαγρό.

11,30 €
με ΦΠΑ

Η πίτα είναι ένα παραδοσιακό έδεσμα που καταναλώνεται από άκρη ως άκρη όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της Μεσογείου. Γι’ αυτό άλλωστε και κατέχει ξεχωριστή θέση τόσο στη Μεσογειακή διατροφή όσο και στην παράδοση πολλών χωρών που περικλείουν τη λεκάνη της Μεσογείου. Η πίτα αποτελεί μια επιλογή γεύματος, που μπορεί να παρασκευαστεί σχετικά γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο, ενώ μπορεί να καταναλωθεί με μεγάλη ευκολία είτε εντός είτε εκτός σπιτιού.

Η τυρόπιτα αποτελεί καλή πηγή ασβεστίου, καθώς περιέχει 140 – 200 mgCa ανά 100γρ., ενώ η σπανακόπιτα θεωρείται καλή πηγή Ω-3 λιπαρών οξέων, επειδή περιλαμβάνει 0,89 mg/g αναλογία υγρού βάρους.

Origin
Greek
Bio
Ναι

Ζύμη 65%: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, μαργαρίνη, ηλιέλαιο*, μηλόξυδο, αλάτι. Γέμιση 35%: Σπανάκι 38%, ΦΕΤΑ ΠΟΠ 26,5%, κρεμμύδι, ΑΥΓΟ, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, άνηθος, αλάτι, πιπέρι.

Διατροφικά Στοιχεία

Ανά 100 g
Ενέργεια 1289 KJ / 309 Kcal
Λιπαρά 18,7 g
 κορεσμένα 3,2 g
Υδατάνθρακες 27,2 g
 σάκχαρα 2,4 g
Εδώδιμες ίνες 3,5 g
Πρωτεϊνες 6,3 gr
Αλάτι 0,5 g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie