Βιολογική Τυρόπιτα με Μυζήθρα & Φέτα 720g Χειροπίτες Βιοαγρός
Απολαύστε την ε λληνική βιολογική τυρόπιτα φτιαγμένη από αγνά υλικά και τραγανό φύλλο από το Βιοαγρό.
Η πίτα είναι ένα παραδοσιακό έδεσμα που καταναλώνεται από άκρη ως άκρη όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της Μεσογείου. Γι’ αυτό άλλωστε και κατέχει ξεχωριστή θέση τόσο στη Μεσογειακή διατροφή όσο και στην παράδοση πολλών χωρών που περικλείουν τη λεκάνη της Μεσογείου. Η πίτα αποτελεί μια επιλογή γεύματος, που μπορεί να παρασκευαστεί σχετικά γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο, ενώ μπορεί να καταναλωθεί με μεγάλη ευκολία είτε εντός είτε εκτός σπιτιού.
Φέτα
Το πιο διαδεδομένο ελληνικό τυρί. Πρόκειται για μαλακό, λευκό, αλμυρό τυρί, φτιαγμένο από πρόβειο ή αιγοπροβειο γάλα, έχει ξινή γεύση και συντηρείται σε άλμη. Συνήθως καταναλώνεται ωμή, σκέτη, μέσα σε σαλάτα, με τη συνοδεία φρούτων, ή χρησιμοποιείται για γέμιση σε πίτες, ψήνεται ή τηγανίζεται.
Μυζήθρα
Η μυζήθρα είναι ένα ιδιαίτερο τυρί που παράγεται από την ανάμειξη τυρογάλακτος με φρέσκο πρόβειο ή αιγοπρόβειο γάλα. Τη βρίσκουμε είτε ξερή, ιδανική για τρίψιμο, είτε χλωρή, που τρώγεται σκέτη ή σαν συνοδευτικό φρούτων και αρτοσκευασμάτων
- Origin
- Greek
- Bio
- Ναι
Ζύμη 65%: Αλεύρι σίτου, ηλιέλαιο, μαργαρίνη, μηλόξυδο, αλάτι. Γέμιση 35%: φέτα ΠΟΠ 25%, μυζήθρα 25%, αλεύρι σίτου, νερό , ηλιέλαιο, γάλα, αλάτι.
Βιολογικό
Διατροφικά Στοιχεία
Ανά 100 g | |
---|---|
Ενέργεια | 1610 KJ / 385 Kcal |
Λιπαρά | 19,7 g |
κορεσμένα | 3,2 g |
Υδατάνθρακες | 41,5 g |
σάκχαρα | 4,2 g |
Εδώδιμες ίνες | 1,8 g |
Πρωτεϊνες | 9,5 gr |
Αλάτι | 0,8 g |