search

Sun Yan Έτοιμο Γεύμα Noodles με Πικάντικη Γεύση Tom Yum 65g

16241
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Noodles με πικάντικη γεύση που θα σε συναρπάσει!

1,00 €
με ΦΠΑ

Γεύση Tom Yum

Νουντλς αρωματισμένα με τυπικά αλμυρά μπαχαρικά. Οι ζεστές γεύσεις και τα αρώματα του τζίντζερ, του λεμονόχορτου και του Kafir lime σας μεταφέρουν αμέσως στην Ασία. Η ελαφριά επίγευση των γαρίδων θα σας δώσει μια γεύση διακοπώ

Νουντλς στιγμιαίας χρήσης (82%): ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ, ηλιέλαιο, αλάτι, τροποποιημένο άμυλο, ζάχαρη, διογκωτικοί παράγοντες: νάτριο και ανθρακικό κάλιο· εκχύλισμα κουρκουμίνης. ζωμός (18%): μαλτοδεξτρίνη, ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ, γεύση ενισχυτές: E621, E635; αλάτι, τσίλι, ζάχαρη, ντομάτες, αρωματικές ύλες, φρέσκα κρεμμυδάκια, φύλλα καφίρ λάιμ, σκόρδο,ρυθμιστής οξύτητας: E330, τζίντζερ, κραμβέλαιο, εκχύλισμα πάπρικας, χρώμα E150c.

Ρίχνουμε τα noodles και τα μπαχαρικά σε ένα μπολ. Προσθέστε 250 mL βραστό νερό. Περιμένετε 4 λεπτά. Ανακατεύουμε καλά πριν σερβίρισμα.

Ενέργεια                389 kJ / 93 kcal
Λιπαρά:
4g
Kορεσμένα:
1,9g
Υδατάνθρακες:
12g
Σάκχαρα:
0,9g
Εδώδιμες Ίνες:
0,8g
Πρωτεΐνες:
1,8g
Αλάτι:
0,83g

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie