greek-product bio-product
search

Kakau Worship Βιολογική Πραλίνα Vegalina Zero Sugar 200g

15665
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η Βιολογική Πραλίνα Αμυγδάλου είναι μια πρόταση για άλειμμα από την Kakau για όσους αγαπούν τη σοκολάτα αλλά προσέχουν και τη διατροφή τους . Η πραλίνα δεν περιέχει φοινικέλαιο.

11,30 €
με ΦΠΑ

Το Greenhousebio επέλεξε για σας την εταιρεία Kakau Worship η οποία δημιουργήθηκε ανακαλύπτοντας την κουλτούρα του Κακάο στην Νότια Αμερική (Μεξικό, Γουατεμάλα, Περού). Εκεί εκπαιδεύτηκε στην παραγωγή σπιτικής σοκολάτας. Η επαφή της με το Κακάο, ένα ιερό φρούτο των Θεών αποτελεί για αυτούς, θείο δώρο.

Η φιλοσοφία της είναι η επιλογή βιολογικών συστατικών, φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες και ολιστική φιλοσοφία zero waste.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

αμύγδαλο, σκόνη κακάο, βανίλια, κανέλα 

*προϊόν Βιολογικής Γεωργίας

Δοκιμάστε τη σε ψωμί, κρέπες, βάφλες ή τηγανίτες, για να γλασάρετε τα κέικ σας ή απλά σκέτη.

Διατροφική αξία ανα 100γρ

Ενέργεια 674kcal

Λιπαρά 61,4γρ

εκ των οποίων κορεσμένα 5,9γρ

Υδατάνθρακες 10,5γρ

Πρωτεΐνες 19,9γρ

Αλάτι 1,2γρ

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie