bio-product
Ανθόνερο Τριαντάφυλλο  200ml  Naturado
search
  • Ανθόνερο Τριαντάφυλλο  200ml  Naturado
  • Ανθόνερο Τριαντάφυλλο  200ml  Naturado

Βιολογικό Ανθόνερο Τριαντάφυλλο 200ml, Naturado

4336
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Βιολογικό ροδόνερο ιδανικό για ευαίσθητα δέρματα. Τονώνει και ανανεώνει την επιδερμίδα του προσώπου. Συσφίγγει τους ιστούς του δέρματος και προστατεύει από τη ρύπανση. Έχει αντιρυτιδική και αντιγηραντική δράση. Καταπραΰνει την ερυθρότητα και ηρεμεί τις αλλεργικές αντιδράσεις.

16,00 €
με ΦΠΑ

Οργανικό ανθόνερο Τριαντάφυλλο χωρίς προσθήκη αλκοόλ

Λατινική Ονομασία : Rosa damascena

Προέλευση: ΓΑΛΛΙΑ

Για την παρασκευή 1 λίτρο ανθόνερο Τριαντάφυλλο απαιτούνται 1 κιλό φρέσκων λουλουδιών, αναλογία που αποτελεί εγγύηση για την υψηλή συγκέντρωση συμπυκνωμένων αρωματικών ουσιών ανώτερης ποιότητας!

Το ανθόνερο Τριαντάφυλλο προέρχεται από την απόσταξη φρέσκων λουλουδιών που καλλιεργούνται στην περιοχή της Auvergne, είναι πολύ πλούσιο σε αιθέριο έλαιο δεδομένου ότι δεν αφαιρείται , ώστε να ΄΄αιχμαλωτίζει '' το μοναδικό άρωμα του φρέσκου λουλουδιού.

Το Τριαντάφυλλο είναι το ανθόνερο πρώτης επιλογής για την παρασκευή καλλυντικών και για την παρασκευή μάσκας προσώπου με Λευκή ή Ρόζ Άργιλο

  • Ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος. Ιδανικό για λεπτά και ευαίσθητα δέρματα
  • Αναζωογονεί την επιδερμίδα και αποτελεί ένα εξαιρετικό τονωτικό για το πρόσωπο καθώς επαναφέρει τη λάμψη και απαλότητα στο δέρμα.
  • Δροσιστικό, καταπραΰνει την ερυθρότητα και ηρεμεί τις αλλεργικές αντιδράσεις.
  • Συσφίγγει τους ιστούς του δέρματος και προστατεύει από τη ρύπανση.
  • Αντιρυτιδική και Αντιγηραντική δράση.
  • Χρησιμοποιείται σαν τονωτική λοσιόν μετά τον καθαρισμό του προσώπου ή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για άμεση φρεσκάδα και την διατήρηση μιας καθαρής επιδερμίδας.

Τα ανθόνερα (Hydrolats) λόγω οτι περιέχουν σε συμπυκνωμένη μορφή τα πολύτιμα συστατικά των αιθέριων ελαίων των φυτών και των βοτάνων από τα οποία προέρχονται, είναι εξαιρετικά ευεργετικά για την επιδερμίδα.

Τα ανθόνερα θεωρούνται υπό προϊόντα της διαδικασίας της παραγωγής των αιθέριων ελαίων.

Πρόκειται για το καθαρό νερό που παράγεται κατά τη διάρκεια της απόσταξης με υδρατμούς των αιθέριων ελαίων. Λόγω της εξαιρετικής τους αγνότητας κατέχουν σημαντική θέση στις πρακτικές της Αρωματοθεραπείας και της φροντίδας του δέρματος.

Προορίζονται για απευθείας χρήση στην επιδερμίδα καθώς σέβονται το Ph του δέρματος ή/και σαν συστατικό παρασκευής καλλυντικών.

Η βιολογική καλλιέργεια σε επιλεγμένες περιοχές της Γαλλίας και η σωστή απόσταξη των πρώτων υλών διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των ανθόνερων μας.

Η σκούρα μπλε συσκευασία εγγυάται την ιδανική προστασία αυτών των θησαυρών της φύσης από το φως και την UV ακτινοβολία.

Χρησιμοποιήστε καθημερινά τα ανθόνερα για τον καθαρισμό και την τόνωση της επιδερμίδας του προσώπου.

ΝΑΤURADO

Μια σύγχρονη μονάδα οργανικών καλλυντικών στην καρδιά της Προβηγκίας! Τα καλλυντικά Naturado en Provence παράγονται στην ηλιόλουστη Κυανή Ακτή στην Νότια Γαλλία.

Μια περιοχή όπου η καθαρότητα της ατμόσφαιρας σε συνδυασμό με τις ιδανικές συνθήκες του Μεσογειακού κλίματος εγγυώνται ιδιαίτερα υψηλά ποιοτικά πρότυπα. Δέσμευση που αφορά τόσο την καθαρότητα και την αγνότητα των πρώτων υλών, όσο και την εφαρμογή των γνώσεων των ιδιαίτερων αναγκών και απαιτήσεων της επιδερμίδας ανθρώπων που ζουν σε ανάλογες κλιματολογικές συνθήκες όπως η Ελλάδα.

Η Naturado en Provence είναι μια από της πρώτες Γαλλικές εταιρείες που πιστοποιήθηκε στο σύνολο της παραγωγής της από τους οργανισμούς:

Ecocert / Cosmebio, One voice (οργανισμός που μάχεται ενάντια στην κακομεταχείριση των ζώων.)

Origin
Foreign
Bio
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie