heat
search

Prealpi Μαλακό Τυρί Τριγωνάκια 140g

16232
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Μαλακό τυρί σε σχήμα τρίγωνου από την Prealpi. Το προτιμούν τα παιδιά όλων των ηλικιών για περισσότερα από πενήντα χρόνια: μαλακό, γλυκό και κρεμώδες. Και χωρίς πολυφωσφορικά άλατα, όπως όλα τα τυριά

2,50 €
με ΦΠΑ

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι απαραίτητα στη διατροφή των παιδιών. Το γάλα, το γιαούρτι και τα τυριά είναι πλούσια σε ασβέστιο, κάλιο, φώσφορο, πρωτεΐνη και βιταμίνες Α και D, θρεπτικά συστατικά που είναι αναγκαία για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign

ΤΥΡΙ (ΓΑΛΑ, αλάτι, πυτιά) , νερό, σκόνη ορού ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΒΟΥΤΥΡΟ (κρέμα ΓΑΛΑΚΤΟΣ, καλιέργεια), πρωτεΐνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ, γαλακτωματοποιητής: κιτρικό νάτριο, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, σταθεροποιητής: καραγενάνη. 

Ενέργεια                986 kJ / 237 kcal
Λιπαρά:
17g
Kορεσμένα:
12g
Υδατάνθρακες:
10g
Σάκχαρα:
7,1g
Πρωτεΐνες:
11g
Αλάτι:
2,3g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie