• Νέο
bio-product
search

John Altman Βιολογικά Τσιπς Γλυκοπατάτας με Πάπρικα 90g

16441
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τραγανά, νόστιμα και πάνω από όλα γευστικά πατατάκια γλυκοπατάτας με τη λαχταριστή γεύση της πάπρικας. Αυτά τα νόστιμα vegan και χωρίς γλουτένη τσιπς παρασκευάζονται με τρία συστατικά: γλυκοπατάτα, ηλιέλαιο και πάπρικα.

4,20 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 5 τεμάχια.

Η γλυκοπατάτα ξεχωρίζει κυρίως για το χρώμα και τη γλυκιά γεύση της (δε λέγεται τυχαία γλυκό-πατάτα άλλωστε), ενώ είναι και ένα λαχανικό που έχει συνδεθεί πολύ με τα χριστουγεννιάτικα και τα επίσημα τραπέζια. Βέβαια, δεν είναι σημαντική μόνο για τα ξεχωριστά πιάτα που σου δίνει, άλλα και για τα πολλαπλά της οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό.

1. Είναι καλή πηγή 4 πολύ σημαντικών θρεπτικών συστατικών Η γλυκοπατάτα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C (μάλιστα σε διπλάσια ποσότητα από τις απλές πατάτες), θειαμίνη, κάλιο και μαγγάνιο. Επιπλέον, περιέχει βιταμίνη Β6 και D, σίδηρο, μαγνήσιο και β-καροτίνη.

2. Ενισχύει το ανοσοποιητικό Οι βιταμίνες C και D, που περιέχει η γλυκοπατάτα, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και παράλληλα κάνουν καλό στα οστά, τα δόντια, τα ούλα, ακόμη και στο σχηματισμό των κυττάρων, ενώ η βιταμίνη C ενισχύει και την απορρόφηση του σιδήρου.

3. Κάνει καλό στην καρδιά και το νευρικό σύστημα Λόγω των θρεπτικών συστατικών της, η γλυκοπατάτα έχει την ιδιότητα να διατηρεί την αρτηριακή πίεση σε φυσιολογικά επίπεδα. Επίσης, βοηθά στη ρύθμιση των καρδιακών παλμών, προλαμβάνει τις καρδιαγγειακές νόσους και κάνει καλό στη λειτουργία του νευρικού συστήματος.

4. Ρυθμίζει το σάκχαρο Μη σε φοβίζει η γλυκιά της γεύση. Τα σάκχαρα της γλυκοπατάτας απελευθερώνονται σταδιακά χαρίζοντας ενέργεια, αλλά χωρίς να αυξάνουν το σάκχαρο. Επίσης, καθώς είναι πλούσια και σε φυτικές ίνες, επιβραδύνει την απελευθέρωση γλυκόζης στο αίμα.

5. Κάνει καλό στα μάτια Τα καροτενοειδή, που υπάρχουν στη γλυκοπατάτα, ενισχύουν την όραση και διατηρούν τα μάτια υγιή.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Γλυκοπατάτα* (68%), ηλιέλαιο* (28%) και πάπρικα (4%). *= Βιολογικό

Ενέργεια 492 kcal (2050 kJ) Λιπαρά 28 γραμμάρια Κορεσμένα λιπαρά 3,3γρ Υδατάνθρακες 50,7 γρ Σάκχαρα 33,3 γρ Διαιτητικές ίνες 9 γραμμάρια Πρωτείνες 4,7 γρ Αλάτι 2 γραμμάρια

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie