• Νέο
search

Alphanova Baby Sun Cream SPF 50 - 50ml

16358
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Πολύ υψηλής προστασίας SPF 50+, υποαλλεργική, χωρίς άρωμα, βρεφική αντηλιακή κρέμα. Μια φόρμουλα νέας γενιάς εμπλουτισμένη με βιολογική αλόη βέρα με ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Η πρώτη αντηλιακή προστασία με ενισχυμένη UVA 2 φορές μεγαλύτερη προστασία από το ευρωπαϊκό πρότυπο. Αυτή η βρεφική αντηλιακή λοσιόν περιέχει πάνω από 74% συστατικά φυσικής προέλευσης και 40% βιολογικά συστατικά. Απλώνεται εύκολα χάρη στη ρευστή υφή του. Εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό και την άμμο, είναι ιδανικό για το ευαίσθητο και εύθραυστο δέρμα των μωρών από τη γέννηση.

13,50 €
με ΦΠΑ

Οι ακτίνες UVA έχουν μη αναστρέψιμα αποτελέσματα: γήρανση του δέρματος, καφέ κηλίδες, εγκαύματα και καρκίνο. Τα αντηλιακά προϊόντα που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά προσφέρουν προστασία UVA ισοδύναμη με το 1/3 της προστασίας UVB, δηλαδή περίπου 20 για δείκτη 50+. Η Alphanova Daily Sun® καινοτομεί με το νέο σύμπλεγμα UVA Boost που, για πρώτη φορά, εγγυάται 2 φορές περισσότερη προστασία από τις ακτίνες UVA από τα ευρωπαϊκά πρότυπα: η προστασία UVA είναι σχεδόν τόσο υψηλή όσο η προστασία UVB. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα προστατεύεται καλύτερα, μειώνοντας τη γήρανση του δέρματος που σχετίζεται με την έκθεση και τις καφέ κηλίδες.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Aloe Barbadensis Leaf Juice Bio, Triethyl Citrate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Triazone, Propanediol, Polyglyceryl-6 Stearate, Diethylhexyl Butamido Triazone, Glyceryl Stearate, Glycerin Bio, Simmondsia Chinensis Seed Oil Bio, Pentylene Glycol, Potassium Cetyl Phosphate, Brassica Campestris/Aleurites Fordii Oil Copolymer, Rubus Idaeus Seed Oil Bio, Helianthus Annuus Seed Oil, Glyceryl Caprylate, Polyglyceryl-6 Behenate, Sodium Anisate, Behenyl Alcohol, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Aqua, Sodium Hydroxide, Tocopherol.

Εφαρμόστε το προϊόν ομοιόμορφα στην περιοχή (πρόσωπο, σώμα ) 30 λεπτά πριν την έκθεση.

 

  • Μην εκθέτετε τα μικρά παιδιά στο άμεσο ηλιακό φως.
  • Φορέστε προστατευτικό μπλουζάκι, γυαλιά ηλίου και καπέλο.
  • Αποφύγετε την έκθεση μεταξύ 11 π.μ. και 3 μ.μ.
  • Ανεπαρκής ποσότητα προϊόντος μειώνει το επίπεδο προστασίας.
  • Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο είναι απειλή για την υγεία.
  • Μακριά από φως και θερμότητα.
  • Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie