• -20%
bio-product
search

Παιδική Αντιηλιακή Λοσιόν SPF50+ 100ml Biosolis

14708
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αποτελούμενο εξ ολοκλήρου από 100% μεταλλικά φίλτρα και χωρίς άρωμα, το Sun Milk KIDS SPF50+ παρέχει πολύ υψηλή φυσική προστασία και προστατεύει τα παιδιά σας από το φάσμα UVA/UVB. Δεν κολλάει. Αδιάβροχο. Χωρίς προσθήκη αρώματος.

18,16 €
22,70 €
με ΦΠΑ

  • Aloe Vera: Φυτό γνωστό ότι εμποδίζει τη φωτογήρανση και την ξηρότητα του δέρματος.
  • Σησαμέλαιο: Σύμφωνο με το ώριμο δέρμα, αυτό το λάδι αποτελείται από απαραίτητα λιπαρά οξέα. Παρέχουν στο δέρμα θρεπτικές, αντιοξειδωτικές ιδιότητες που θα διευκολύνουν την αναγέννηση των κυττάρων. Πλούσιο σε βιταμίνη Ε, σελήνιο και λεκιθίνη.
  • Διοξείδιο ψευδαργύρου και τιτάνιο: αντηλιακά ορυκτής και φυσικής προέλευσης που λειτουργούν ως προστασία απότις ακτίνες UVA και UVB. Τα φίλτρα μας αντανακλούν τις ακτίνες του ήλιου και δεν διεισδύουν στο δέρμα.
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Aloe barbadensis leaf juice*, Caprylic/capric triglyceride, Zinc oxide, Dicaprylyl carbonate, Titanium dioxide, Polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, Sesamum indicum (sesame) oil*, Propanediol, Polyglyceryl-3 diisostearate, Aluminum hydroxide, Stearic acid, Polyhydrystearic acid, Sodium chloride, Bisabolol*, Pongamia pinnata seed extract, Benzyl alcohol, Tocopherol, Dehydroacetic acid, Aqua. *Ingredients from Organic Farming

Εφαρμόστε γενναιόδωρα αντηλιακό πριν βγείτε στον ήλιο. (2 mg/cm² δέρματος).
Εφαρμόστε ξανά συχνά για να διατηρήσετε την προστασία, ειδικά μετά από εφίδρωση ή κολύμπι, ή τουλάχιστον κάθε 2 ώρες.
Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο κατά τις ώρες αιχμής (μεταξύ 12 μ.μ. και 4 μ.μ.) ή προστατευθείτε με ρούχα και καπέλο. Το ηλιακό έγκαυμα είναι επικίνδυνο ειδικά στα παιδιά.
Εφαρμόστε ξανά συχνά για να διατηρήσετε την προστασία, ειδικά μετά την εφίδρωση, το κολύμπι ή το σκούπισμα.
Μην εκθέτετε τα μωρά και τα μικρά παιδιά στο άμεσο ηλιακό φως.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie