Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα SPF50 50ml Weleda
search
  • Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα SPF50 50ml Weleda

Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα SPF50 50ml Weleda

9383
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά παιδικού αντηλιακού γαλακτώματος με SPF50 της Weleda, αδιάβροχο, για πρόσωπο & σώμα, από τα προϊόντα βρεφικής & παιδικής φροντίδας του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Φυσικό αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας, που αντανακλά την υπεριώδη ακτινοβολία. Με βιολογικό έλαιο καρύδας & βούτυρο καριτέ, τρέφει, ενυδατώνει & προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα.

29,80 €
με ΦΠΑ

Δεν περιέχει νανομεγέθη, αντηλιακά φίλτρα & άρωμα και είναι κλινικά πιστοποιημένα κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα & την επιδερμίδα των βρεφών.

Συστατικά (INCI):

Aqua (Water), Caprylic/capric Triglyceride, Titanium Dioxide, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Alcohol, Polyhydroxystearic Acid, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Stearic Acid, Ci 77000 (Alumina), Leontopodium Alpinum Extract, Magnesium Sulfate, Glyceryl Caprylate, Hydrogenated Rapeseed Oil.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie