greek-product
Στέβια Γλυκαντικό σε Σταγόνες 60ml  Isostevia
search
  • Στέβια Γλυκαντικό σε Σταγόνες 60ml  Isostevia
  • Στέβια Γλυκαντικό σε Σταγόνες 60ml  Isostevia

Στέβια Γλυκαντικό σε Σταγόνες 60ml, Ελληνική, Isostevia

7047
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η στέβια αποτελλεί την υγιεινή εναλλακτική της κρυσταλλικής ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο. Η υγρή στέβια είναι ιδανική για κρύα η ζεστά ροφήματα και χυμούς. Σε εύχρηστη συσκευασία για να το έχετε πάντα μαζί σας. 4 σταγόνες ισοδυναμούν με 1 κουτ.γλ.ζάχαρη (5gr). Περιέχει 300 δόσεις. Αντικαταστήστε τη ζάχαρη και απολαύστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής!

4,25 €
με ΦΠΑ

Τα ποιοτικά υλικά της έχουν ως αποτέλεσμα την εκπληκτική επίγευση στον καφέ, το τσάι, τους χυμούς και σε όλα τα ροφήματα. Η isostevia ενδείκνυται και για ψήσιμο σε υψηλή θερμοκρασία και είναι ιδανική για γλυκίσματα. Απολαύστε τον υγιεινό τρόπο ζωής χωρίς ζάχαρη, περιττές θερμίδες, τεχνητά γλυκαντικά και συντηρητικά, επιλέγοντας isostevia.

H isostevia είναι κατάλληλη για διαβητικούς και υπερτασικούς καθώς δεν επιδρά στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και στην αρτηριακή πίεση.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Όχι
Lactose Free
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie