bio-product
Βιολογική Ζάχαρη Ντεμεράρα Bio 500γρ., Βιοαγρός
search
  • Βιολογική Ζάχαρη Ντεμεράρα Bio 500γρ., Βιοαγρός

Βιολογική Ζάχαρη Ντεμεράρα Bio 500γρ., Βιοαγρός

6636
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η ζάχαρη Demerara είναι μια χρυσίζουσα μη ραφιναρισμένη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμα που έχει υποστεί ελάχιστη επεξεργασία. Η μοναδική της γεύση που θυμίζει καραμέλα βουτύρου και το φίνο άρωμα της την κάνουν ιδανική επιλογή για τη ζαχαροπλαστική, επιδόρπια, αλλά και τον καφέ.

2,40 €
με ΦΠΑ

Η ζάχαρη Ντεμεράρα είναι μια ακατέργαστη, κρυστάλλινη καφε ζάχαρη, που προέρχεται από το ζαχαροκάλαμο και όχι απο τα ζαχαρότευτλα. Το όνομά της το πηρε από την αποικία Ντεμεράρα στη Γουιάνα, η οποία ξεκίνησε την παραγωγή και την πώληση της ζάχαρης σε μεγάλες ποσότητες.

H Ντεμεράρα, είναι μια ποικιλία από ανεπεξέργαστους, κόκκους καφέ ζάχαρης που παρασκευάζεται από εκχύλισμα ζαχαροκάλαμου. Περιέχει περίπου 2% μελάσα.Η ζάχαρη Ντεμεράρα έχει μια πλούσια γεύση μελάσας,προσθέτει υφή και μια κρεμώδη γλυκύτητα στο ψωμί με μπανάνα-καρύδα, στα εσπεριδοειδή, στα κέικ, και σε αλλα γλυκισματα. Είναι φυσικά ιδανική για να γλυκανετε τέλεια το τσαι και τον καφέ σας. Λόγω της άνευ χημικής επεξεργασίας καθαρισμού, η ντεμεράρα διατηρεί την φυσική γεύση της μελάσας και το άρωμα του ζαχαροκάλαμου.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Ζάχαρη ντεμεράρα από ζαχαροκάλαμο βιολογικής καλλιέργειας.

Το προϊόν δεν φέρει πιστοποίηση gluten free.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie